Reklam
Reklam
677e3055c96e8
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Ocak, 2025 11:00 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Belediye Başkanı Çetinkaya’dan Bölgesel Ziyaretler

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, yerel yönetimler arasında dayanışmayı güçlendirmek ve iş birliğini artırmak amacıyla ilçe ve bölge belediyelerine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Çetinkaya, ziyaretleri kapsamında Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Eflani Belediye Başkanı Hüsnü Akın ve Kastamonu Pınarbaşı Belediye Başkanı Serkan Arı ile bir araya geldi. Ziyaretlerde, belediyeler arası çalışmalar, bölgesel projeler ve yerel hizmetlere dair fikir alışverişinde bulunuldu.

Çetinkaya ayrıca, AK Parti Eflani İlçe Başkanı Hüseyin Ersoy’u da ziyaret ederek teşkilat çalışmaları ve yerel projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ziyaretler, bölge belediyeleri arasında iş birliği ve iletişimi güçlendirme hedefi doğrultusunda önemli bir adım olarak değerlendirildi. Başkan Çetinkaya, “Bölgesel dayanışma ve ortak projelerle vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunmayı amaçlıyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumun sakli cenneti yesil gol dogaseverlerin gozdesi oldu lX5YJRQx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’un ’saklı cenneti’ Yeşil Göl doğaseverlerin gözdesi oldu

Çorum’un Laçin ilçesinde “saklı cennet” olarak nitelendirilen Yeşil Göl, doğal güzellikleriyle vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Çorum’un Laçin ilçesinde bulunan Yeşil Göl, suyunun rengi ve çevresini saran ağaçlarla mest ediyor. Sahip olduğu eşsiz doğal güzelliği ve zengin bitki örtüsüyle dikkat çeken göl, aynı zamanda çok sayıda balık türüne de ev sahipliği yapıyor. Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyen vatandaşların uğrak noktası haline gelen bölgede, ziyaretçiler göl kenarında piknik yapmanın keyfini çıkarırken, orman içerisindeki patika yollarda yürüyüş yaparak doğayı keşfetme imkanı buluyor. Bölgede macera tutkunları için ATV turları gibi etkinlikler düzenleniyor. Yılın her mevsimi doğaseverlerin olan bölgeye havaların ısınmasıyla birlikte ilgi arttı.

“Buranın havası çok güzel”

Arkadaşlarıyla birlikte bölgeye gezmeye gelen Mehmet Karakurt, “Köpeğimizi gezdirmeye geldik. 2-3 hafta önce özellikle su seviyesi çok aşağıdaydı. Ama son yağışlarla birlikte yükselmiş durumda. Sadece burası değil, diğer barajlarımız da aynı şekilde. Buranın havası çok güzel” dedi.

“Çok hoşumuza gitti”

Ailesiyle birlikte piknik yapmak için bölgeye gelen Arif Işık da, “Niyetimiz Oğuzlar ilçesine gitmekti ama ağabeyim burayı önerdi. Biz de görmeye geldik ve geldiğimizde de çok memnun kaldık. İleride bulunan şelaleyi gezdik. Çok hoşumuza gitti” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin