Reklam
Reklam

Karabük Belediye Başkanı Çetinkaya’dan Bölgesel Ziyaretler

677e3055c96e8
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Ocak, 2025 11:00 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, yerel yönetimler arasında dayanışmayı güçlendirmek ve iş birliğini artırmak amacıyla ilçe ve bölge belediyelerine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Çetinkaya, ziyaretleri kapsamında Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Eflani Belediye Başkanı Hüsnü Akın ve Kastamonu Pınarbaşı Belediye Başkanı Serkan Arı ile bir araya geldi. Ziyaretlerde, belediyeler arası çalışmalar, bölgesel projeler ve yerel hizmetlere dair fikir alışverişinde bulunuldu.

Çetinkaya ayrıca, AK Parti Eflani İlçe Başkanı Hüseyin Ersoy’u da ziyaret ederek teşkilat çalışmaları ve yerel projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ziyaretler, bölge belediyeleri arasında iş birliği ve iletişimi güçlendirme hedefi doğrultusunda önemli bir adım olarak değerlendirildi. Başkan Çetinkaya, “Bölgesel dayanışma ve ortak projelerle vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunmayı amaçlıyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Refakatçi olarak hastaneye giderken kazada hayatını kaybetti

refakatci olarak hastaneye giderken kazada hayatini kaybetti uO6Pu91p
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 08:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da hastanede yatan eltisine refakatçi olarak giderken içinde bulunduğu otomobilin aydınlatma direğine çarpması sonucu ağır yaralanan kadın olay yerinde hayatını kaybetti, hastanın eşi olan araç sürücüsü ise ağır yaralandı.

Kaza, 19 Mayıs ilçesi Sinop yolu Erenköy mevkisinde saat 05.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Vezirköprü ilçesinde ikamet eden Mehmet Özmen (35), Bafra ilçesinde özel bir hastanede tedavi altında bulunan eşinin yanında refakatçi olarak kalması için yengesi Zeliha Özmen’i (33) hastaneye götürmek için yola çıktı. Mehmet Özmen idaresindeki 46 AGC 201 plakalı otomobil, Samsun istikametinden 19 Mayıs ilçesi yönüne seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil alev alarak yanmaya başladı. Yanan araç itfaiye tarafından söndürülürken, ağır yaralanan sürücü Mehmet Özmen, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Araçta yolcu olarak bulunan Zeliha Özmen ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden kadının cenazesi, 19 Mayıs Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin