AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, 7 Haziran seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 23 Mayıs Cumartesi günü Karabük’e geleceğini söyledi.
Başkan Saylar, “Yaklaşan 7 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, 23 Mayıs Cumartesi günü saat 13:00’te Karabük’te halkımız ile buluşacak. Karabük Kent meydanında halkımıza hitap edecek olan Başbakanımızı 28 Mart’ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı karşıladığımız coşkulu kalabalık ile karşılayacağız. Partili partisiz tüm halkımızı mitingimize davet ediyoruz” dedi.


Karabük, Başbakan’a Hazırlanıyor
Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”
CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.
Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.
Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.
Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.


