Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Mayıs, 2015 07:37 tarihinde yayınlandı
0

Karabük, Başbakan’a Hazırlanıyor

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, 7 Haziran seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 23 Mayıs Cumartesi günü Karabük’e geleceğini söyledi.
Başkan Saylar, “Yaklaşan 7 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, 23 Mayıs Cumartesi günü saat 13:00’te Karabük’te halkımız ile buluşacak. Karabük Kent meydanında halkımıza hitap edecek olan Başbakanımızı 28 Mart’ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı karşıladığımız coşkulu kalabalık ile karşılayacağız. Partili partisiz tüm halkımızı mitingimize davet ediyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
s2 2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
13 Mayıs, 2026 13:54 tarihinde yayınlandı
0

Eskipazar’da çöken yol geçici olarak ulaşıma açıldı

Karabük’te etkili olan sağanak yağışların ardından Eskipazar ilçesine bağlı Tamışlar Köyü Emiroğlu Mahallesi’nde meydana gelen yol çökmesi sonrası başlatılan çalışmalar kapsamında, hasar gören köy yolu geçici olarak yeniden ulaşıma açıldı.

Sel sularının yol altındaki dolguyu boşaltması sonucu asfalt yolda büyük hasar oluşurken, bölgede ulaşım bir süre kontrollü şekilde sağlandı. Olayın ardından Karabük İl Özel İdaresi ekipleri bölgede yoğun çalışma başlatarak yolu vatandaşların kullanımına uygun hale getirdi.

Bölgede incelemelerde bulunan Karabük Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz, Kübra Ustaoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mustafa Avcı ile İl Genel Meclis Üyeleri İsmail Bağçe ve Tuncer Başkaya yetkililerden bilgi aldı.

Yetkililer, bölgede herhangi bir mağduriyet yaşanmaması adına ekiplerin sahada 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalarını sürdürdüğünü belirtirken, vatandaşların özellikle hasar gören güzergahlarda dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Kübra Ustaoğlu ise yağışların etkisinin azalmasının ardından onarım çalışmalarının hız kazandığını ifade ederek, Emiroğlu Mahallesi’ne ulaşım için alternatif yolun da kullanılabildiğini söyledi. Vatandaşlara dere yatakları ve riskli bölgelerden uzak durmaları çağrısında bulunuldu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin