Karabük- Bartın Yolunda Sonbahar güzelliği - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Ekim, 2018 10:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük- Bartın Yolunda Sonbahar güzelliği

Doğal güzellikleriyle adından söz ettiren Karabük-Bartın karayolu, sonbaharda farklı güzelliğe büründü.

Her mevsim farklı güzelliklerin yaşandığı Karabük-Bartın karayolunda, sonbaharla birlikte renk cümbüşü yaşanıyor. Karabük-Bartın karayolunun Nebioğlu köyü mevkiinde sağlı sollu ağaçların oluşturduğu renk cümbüşü, görenleri büyülüyor. Ağaçlardan oluşan tüneli andıran manzaraya görenler, cep telefonlarıyla anı ölümsüzleştiriyor. Bölge, yeni evlenen çiftlerin dış mekan çekimleri için de en çok tercih ettiği mekanların başında yer alıyor. Fotoğrafçı Akif Demir, ” Sonbahar’ın gelişiyle güzelleşen Karabük-Bartın karayolu çiftlerimiz tarafından ilgi görüyor. Sonbahar’ın gelmesiyle Aşıklar yolunda güzel fotoğraflar çekiliyor. Karabük, Bartın hatta diğer illerden ve ilçelerden fotoğraf çekilmeye gelenler var. Amasra’ya giden herkes fotoğraf çekiliyor. Sürücüler bize yardımcı oluyorlar. Araçlar yavaşlıyor, duruyor burada. Bu zamana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadık” şeklinde konuştu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
chpli gorele eski belediye baskani hasbi dedenin taciz davasinda karar NH2UyRwX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mayıs, 2026 04:37 tarihinde yayınlandı
0
0

CHP’li Görele eski Belediye Başkanı Hasbi Dede’nin taciz davasında karar

Giresun’un Görele ilçesinde “çocuğa karşı cinsel taciz” suçlamasıyla yargılanan CHP’li eski Belediye Başkanı Hasbi Dede hakkında mahkeme 1 yıl 6 ay hapis cezası verirken, hükmün açıklanmasının geri bırakılmamasına karar verdi.

Görele Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame kapsamında, sanık Hasbi Dede hakkında 9 aydan 4 yıl 6 aya kadar hapis cezası talep edildi.

Görele 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın 3. duruşmasına, tutuksuz yargılanan sanık Hasbi Dede katılmazken, cinsel tacize uğradığını beyan eden ve şüpheli bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Tuana Elif Gülüşan Torun’un avukatları da katıldı.

Mahkeme heyeti duruşma sonrasında Hasbi Dede hakkında 1 yıl 6 ay hapis cezası verirken, hükmün açıklanmasının geri bırakılmamasına karar verildi.

Öte yandan Tuana Torun’un arkadaşları ellerinde Tuana’nın fotoğrafı ile adliye binası çıkışında kararı protesto etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin