Karabük-Bartın kara yolunda sabah saatlerinden itibaren etkili olan yoğun sis, görüş mesafesini 20 metreye kadar düşürdü.
Hava sıcaklıklarının düştüğü Karabük’te sis etkili oluyor. Karabük – Bartın kara yolunda sis nedeniyle sürücüler yolculuk yapmakta zorlanıyor. Görüş mesafesinin 20 metreye kadar düştüğü bölgede sürücüler hızlarını düşürerek dikkatli ilerliyor.
Bölgedeki trafik ekipleri de, sisin yoğun olduğu noktalarda tedbirlerini artırarak sürücülere güvenli seyahat için uyarılar yapıyor.


0
Karabük-Bartın kara yolunda yoğun sis etkili oluyor
0
0
Amasra’da bir evde çıkan yangın köy konağına ve camiye sıçradı
Bartın’ın Amasra ilçesinde bir evde çıkan yangın, köy konağı ve camiye sıçradı. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor.
Edinilen bilgiye göre Amasra’ya bağlı Şükürler köyünde bir evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede evin yanından bir cami ve köy konağına sıçradı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangını söndürme çalışmaları devam ederken, ev cami ve köy konağında büyük çaplı hasar meydana geldiği öğrenildi.
Yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

