Karabük-Bartın kara yolunda sabah saatlerinden itibaren etkili olan yoğun sis, görüş mesafesini 20 metreye kadar düşürdü.
Hava sıcaklıklarının düştüğü Karabük’te sis etkili oluyor. Karabük – Bartın kara yolunda sis nedeniyle sürücüler yolculuk yapmakta zorlanıyor. Görüş mesafesinin 20 metreye kadar düştüğü bölgede sürücüler hızlarını düşürerek dikkatli ilerliyor.
Bölgedeki trafik ekipleri de, sisin yoğun olduğu noktalarda tedbirlerini artırarak sürücülere güvenli seyahat için uyarılar yapıyor.


0
Karabük-Bartın kara yolunda yoğun sis etkili oluyor
0
0
Karabük’te uyuşturucu operasyonu: 7 şüpheli adliyeye sevk edildi
Karabük’te jandarma ekiplerince düzenlenen 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alındı.
Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 13-16 Mayıs 2026 tarihleri arasında Karabük merkezde gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda şüphelilerin üzerlerinde ve ikametlerinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda 170 adet sentetik ecza, 1 gram metamfetamin, 2 adet amfetamin emdirilmiş peçete ile 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.
Gözaltına alınan 7 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

