Karabük-Bartın Kara Yolunda Yoğun Sis Etkili Oldu - Karabük Haber Postası
673b095e0dac3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Kasım, 2024 12:31 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük-Bartın Kara Yolunda Yoğun Sis Etkili Oldu

Karabük-Bartın kara yolunda sabah saatlerinden itibaren etkili olan yoğun sis, görüş mesafesini 20 metreye kadar düşürdü.

Hava sıcaklıklarının düştüğü Karabük’te sis etkili oluyor. Karabük – Bartın kara yolunda sis nedeniyle sürücüler yolculuk yapmakta zorlanıyor. Görüş mesafesinin 20 metreye kadar düştüğü bölgede sürücüler hızlarını düşürerek dikkatli ilerliyor.
Bölgedeki trafik ekipleri de, sisin yoğun olduğu noktalarda tedbirlerini artırarak sürücülere güvenli seyahat için uyarılar yapıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu belediyesine yonelik sorusturmada 3 kisi daha gozaltina alindi sJIFRkpE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Belediyesi’ne yönelik soruşturmada 3 kişi daha gözaltına alındı

Bolu Belediyesi’ne yönelik ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında belediye binasında arama yapılarak, 3 kişi daha gözaltına alındı. CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, “Belediyemizin üç odasında arama yapıldı. Güvenlik kamerası kayıtları ve bazı materyaller jandarma ekipleri tarafından alındı” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can, yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında geçtiğimiz ay tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Soruşturma kapsamında bugün sabahın erken saatlerinde belediye binasında arama başlatıldı. Jandarma ekipleri tarafından

kurumdaki tüm bilgisayarlar ve dijital materyaller inceleme altına alınırken, CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız gözaltına alındı. Jandarma ekipleri, belediye binasında yaklaşık 5 saat süren arama çalışmalarını tamamladı. Ekipler tarafından el konulan evrak ve bilgisayarlar, incelenmek üzere Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na götürüldü.

“Belediyemizin üç odasında arama yapıldı”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, Bolu Belediyesi önünde gazetecilere açıklamalarda bulundu. Belediyenin üç odasında arama yapıldığını söyleyen Karagöz, “Hem başkanvekilimiz hem başkan yardımcılarımız ve avukatlarımızla birlikte süreç hakkında bilgi aldık. Sabah itibariyle çok sayıda jandarmamızla Bolu Belediyesi’ne bir şafak operasyonu düzenlendi. Belediyemizin üç odasında arama yapıldı. Güvenlik kamerası kayıtları ve bazı materyaller jandarma ekipleri tarafından alındı. Var olan soruşturma kapsamında bugün yine 3 arkadaşımız an itibarıyla sağlık kontrollerini gerçekleştirdiler. Yine aynı uygulamayla bir arkadaşımız Yeniçağa’da, bir arkadaşımız Dörtdivan’da ve bir arkadaşımız Bolu İl Jandarma Komutanlığı’nda gözaltına alınmış bulunmaktadır” dedi.

Daha önce soruşturma kapsamında gözaltına alınan Naim Ayhan ve Ali Sarıyıldız, ifadeleri alınarak serbest bırakılmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin