Karabük-Ankara Karayolunda Trafik Kazası: 4 Yaralı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Haziran, 2014 15:17 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük-Ankara Karayolunda Trafik Kazası: 4 Yaralı

Karabük-Ankara Karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir aracın takla atması sonucu 4 aylık bebek ile birlikte 4 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Güray Yılmaz (40) yönetimindeki 34 J 1332 plakalı otomobil Karabük – Ankara karayolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle yoldan çıkarak takla attı. Kazada otomobil içersinde bulunan sürücü Güray Yılmaz ile eşi Remziye ve çocukları 4 aylık Abdullah ve Buse Nur Yılmaz (12) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 ambulansı ile tarafından Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan 4 aylık bebeğin durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda bozulan tarim arazileri cezasiz kalmadi 48 islem uygulandi qanetWpf
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Mart, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da bozulan tarım arazileri cezasız kalmadı: 48 işlem uygulandı

SAMSUN (İHA) – Tarım ve Orman Bakanlığı, Samsun’da bozulan 16 bin 895 m2 tarımsal alan için 48 adet cezai işlem uyguladı.

Samsun’da 2025 yılında yapılan tarımsal arazi çalışmaları kapsamında 39 adet tarımsal amaçlı kullanım izni alındı. Bozulan tarımsal alan nedeniyle ise 48 adet ceza kesilirken, bozulan tarımsal alanın büyüklüğü ise 16 bin 895 m2 olarak dikkat çekti. Bu bozulan alanlar için toplam 963 bin TL ceza yazıldı. Öte yandan, tarımsal amaçlı su kullanım izni için 759 adet başvuru yapılırken, 823,3 hektar alan için izin verildi. Nitrat ve su kirliliğini izleme kapsamında yapılan analiz sayısı da 683’e ulaştı.

Ayrıca Tarım ve Orman Samsun İl Müdürlüğü tarafından su tasarrufu ile ilgili yapılan çalışmalar kapsamında, su tasarrufu ile ilgili olarak öğrencilere yönelik çalışmalar yürütülüp, 91 okulda toplam 7 bin 344 öğrenciye ulaşılarak eğitim verildi. Sulama verimliliğini artırmak amacıyla ilçe müdürlükleri aracılığıyla toplam 5 bin 299 çiftçiye de eğitim verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin