Karabük-Ankara karayolu kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Kasım, 2024 04:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük-Ankara karayolu kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı

Karabük merkez ve bazı ilçelerinde kar yağışı etkisini artırırken, Karabük-Ankara karayolu kar yağışı sonrası ulaşıma kapandı.

Eskipazar ilçesine bağlı Kemikli rampalarında akşam üzeri kar yağışı etkili oldu. Kar yağışı ilerleyen saatlerde etkisini artırırken, Karayolları ekipleri ulaşımda aksama yaşanmaması için çalışma tuzlama çalışması başlattı. Ovacık ilçesi karayolunda da kar yağışı etkili olurken, bazı araçlar yolda kaldı. Ekipler yolda kar küreme ve temizleme çalışması başlatırken, UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Safranbolu ilçesinde de akşam saatlerinde kar yağışı başladı. Eflani ilçesinde de kar yağışı etkili olurken, şehir merkezinde kar kalınlığı 10 santimetreye yaklaştı. Karabük’ün 2000 rakımıyla en yüksek tepesi olan Keltepe’de de kar yağışı etkisini artırdı. Keltepe Kayak Merkezi’nin de bulunduğu bölgede kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı.

Karabük-Gerede kara yolunda etkili olan kar yağışı nedeniyle yol trafiğe kapandı. Sürücüler, gişelerden sonra kar yağışı nedeniyle yolun kapandığını, 1,5 saattir yolda mahsur kaldıklarını belirtti. Vatandaşlar, Karabük-Ankara kara yolunun tamamen ulaşıma kapandığını belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda yanik kokusu itfaiye ekiplerini harekete gecirdi wzGGhr5e
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da yanık kokusu itfaiye ekiplerini harekete geçirdi

Bolu’da vatandaşların sokakta aldığı yanık kokusu itfaiye ekiplerini harekete geçti. Yapılan kontrollerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

Tabaklar Mahallesi Güzey Sokak üzerindeki vatandaşlar yoğun bir yanık kokusu aldı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine adrese itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, iş merkezi ve çevredeki binalarda detaylı inceleme yaptı. Yapılan kontrollerde herhangi bir yangın ya da olumsuz duruma rastlanmadı. Ekipler, incelemelerin ardından olay yerinden ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin