Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Kasım, 2024 04:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük-Ankara karayolu kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı

Karabük merkez ve bazı ilçelerinde kar yağışı etkisini artırırken, Karabük-Ankara karayolu kar yağışı sonrası ulaşıma kapandı.
Eskipazar ilçesine bağlı Kemikli rampalarında akşam üzeri kar yağışı etkili oldu. Kar yağışı ilerleyen saatlerde etkisini artırırken, Karayolları ekipleri ulaşımda aksama yaşanmaması için çalışma tuzlama çalışması başlattı. Ovacık ilçesi karayolunda da kar yağışı etkili olurken, bazı araçlar yolda kaldı. Ekipler yolda kar küreme ve temizleme çalışması başlatırken, UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Safranbolu ilçesinde de akşam saatlerinde kar yağışı başladı. Eflani ilçesinde de kar yağışı etkili olurken, şehir merkezinde kar kalınlığı 10 santimetreye yaklaştı. Karabük’ün 2000 rakımıyla en yüksek tepesi olan Keltepe’de de kar yağışı etkisini artırdı. Keltepe Kayak Merkezi’nin de bulunduğu bölgede kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı.
Karabük-Gerede kara yolunda etkili olan kar yağışı nedeniyle yol trafiğe kapandı. Sürücüler, gişelerden sonra kar yağışı nedeniyle yolun kapandığını, 1,5 saattir yolda mahsur kaldıklarını belirtti. Vatandaşlar, Karabük-Ankara kara yolunun tamamen ulaşıma kapandığını belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Uyuşturucu ham maddesi ele geçirildi

DÜZCE(İHA) – Düzce’de polis grupları tarafından yapılan çalışmada 800 gram bonzai yapabilecek uyuşturucu ham unsuru ele geçirildi.
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü takımlarınca uyuşturucu ile gayret sürüyor. Takımlar tarafından yapılan çalışmada 2 modül halinde 8 gram ADB Butınıca (800 gram bonzai yapabilecek uyuşturucu ham maddesi) ele geçirildi.
Olayda 4 hata kaydı bulunan ve uyuşturucu husus ticareti yapmak hatasından E.A. (28) uyuşturucu unsur bulundurmak ve kullanmaktan G.Ş (27) gözaltına alındı. E.A. uyuşturucu unsur ticareti yapmak kabahatinden tutuklanırken G.Ş. hakkında isimli süreç yapıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin