Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Mayıs, 2018 14:19 tarihinde yayınlandı
0

Karabacak, çalışmaları hızlandırdı 

24 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Karabük Milletvekili aday adayı olan Ahmet Karabacak, adım adım Karabük’ü gezerek seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Kent merkezinde açtığı aday adayı tanıtım bürosunda konuşan Karabacak, Karabük’ün her tarafını gezdiklerini ifade ederek “Gittiğimiz yerlerde halkımızı dinleyip, kulak veriyoruz. Dün Eskipazar’da çalışmalarımızda çok iyi verim aldık. Partimiz bir nevi iyi bir oy potansiyeli yakalamak üzere. Yenice’de de bugün teşkilat başkanımızla beraber bir açılışa katıldık. Biliyorsunuz Yenice’nin en büyük sorunu HES. Biz HES’e hayır diyoruz hala, dün hayır dedik bugün de hayır diyoruz. Nasip olursa Ovacığımıza gideceğiz, pazar günü Safranbolu programı var.” dedi.
40 yıldan beri Milliyetçi Hareket Partisi’nde olduklarını ve aday adaylığı sürecinde halkla bütünleşmeyi ümit ettiklerini dile getiren Karabacak konuşmasını şöyle sürdürdü; “Allah nasip ederse 24 Haziran seçimlerinde cumhurun ittifakı ipi göğüsleyecektir. Allah utandırmasın. Aday adaylığı pozisyonumuzdaki gezilerimizde halkımız 24 Haziran seçimlerinde adaya bakacaklarını ona göre oylarını vereceklerini söylediler. Siyasi parti düşünmediklerini ama Cumhur ittifakının yanındayız diyorlar. Karabük’de ki siyasi partilerin aday adayları hepsi birbirinden değerli insanlardır. Ama Milliyetçi Hareket Partisinin adayları bizim için herkesten değerlidir. Çünkü bizim partimiz ve bizi yetiştiren ocaklarımız var. Kısaca şunu söylemek istiyorum, Karabük’te 24 Haziran seçimlerinde seçmen sandıkta partiye değil adaya oy verecek.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda dereler tasti tarim arazileri sular altinda kaldi TIAz2hDF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da dereler taştı, tarım arazileri sular altında kaldı

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış sonrası derelerin taşması sonucu bazı tarım arazileri ve yollar sular altında kaldı.

Mudurnu ilçesinde dün öğleden sonra başlayan ve şiddetini artıran yağışlar bölgede taşkınlara neden oldu. İlçeye bağlı Tımaraktaş köyü sınırları içerisinde etkili olan şiddetli yağışın ardından derelerde su seviyesi aniden yükseldi. Ormanlık alanın içerisinden geçerek taşan sular, çevredeki tarım arazilerini sular altında bıraktı. Taşkın suları nedeniyle ekili araziler zarar görürken, dere kenarlarında bulunan yollar da sulara gömüldü. Bölgede suların çekilmesiyle birlikte tarım arazilerindeki hasarın boyutunun ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin