Reklam
Reklam
KARAAA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mart, 2025 10:24 tarihinde yayınlandı
0

Kara yolundaki karacalar böyle görüntülendi

Karabük’ün Ovacık ilçesinde yola çıkan karacalar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Ovacık Orman İşletme Müdürlüğü görevlileri Karabük-Ovacık kara yolunda yolun karşısına geçmeye çalışan iki karacayı fark etti. Ekipler karacaları kayıt altına almak için araçlarını yol kenarında durdurdu. Bu esnada korkan karacalardan biri yolun karşısına geçerken, diğeri bir süre bekledi. Karşı yönden gelen başka bir araç da duraklama yapınca bekleyen karaca diğerinin peşinden koştu. O anlar ise cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Karacalar karla kaplı ormanlık alanda bir süre sonra gözden kayboldu.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Bizi sosyal medyadan takip edin
turhalda yesilirmak suyu tasti bazi evleri su basti yOxMV31E
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Turhal’da Yeşilırmak suyu taştı, bazı evleri su bastı

Tokat’ın Turhal ilçesinde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle bazı mahallelerde su baskınları yaşandı. Almus Barajı’nda su seviyesinin yükselmesi ve dolusavaktan taşma riskinin gündeme gelmesi ilçede endişeyi artırırken, barajdan gelecek muhtemel taşkın öncesinde Borsa Mahallesi’nde çok sayıda ev sular altında kaldı.

Edinilen bilgilere göre, son günlerde etkili olan yağışlar nedeniyle Yeşilırmak kenarındaki evlerde su birikintileri oluşturdu. Özellikle Borsa Mahallesi’nde bazı evlerin giriş ve zemin katlarını su bastı. Bazı vatandaşların güvenlik amacıyla üst katlara çıktığı öğrenildi.

Mahalle sakinlerinden Abbas Keskin, yaşanan durumun endişe verici boyuta ulaştığını belirterek; “Şu an Turhal Borsa Mahallesi’ndeyiz. Almus Barajı hiç taşmamışken evler su altında kaldı. Bu tarafa doğru her yer deniz gibi. Yarın Almus Barajı taştığında ne olacak biz onu bilmiyoruz. İnsanlar ikinci kattan aşağı inemiyor. Evler su altında kaldı” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin