Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Nisan, 2015 14:42 tarihinde yayınlandı
0

Kara, Sarı ve Tiryaki, Doktora Saldırıyı Kınadı

KBÜ Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli Acil Tıp Uzmanı Dr. Şenol Kadir Köstekçi’ye yapılan saldırıya bir kınama da İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Sezgin Tiryaki ve Karabük Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. İsmail Kara’dan geldi.
Kara, Sarı ve Tiryaki, yaptıkları ortak açıklamada; “Evinde kalp krizi geçiren komşusuna ilkyardımda bulunan ve 112 vasıtasıyla hastaneye sevkini sağladıktan sonra tekrar yardım için hastaneye giden ve orada da bir saatten fazla tıbbi müdahalede bulunan KBÜ Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli Acil Tıp Uzmanı Dr. Şenol Kadir KÖSTEKÇİ vefat eden hastanın yakınları tarafından fiziksel şiddete maruz kalmıştır. Bu elim olaydan tüm sağlık camiamızın derin üzüntü duyduğunu belirtmek isteriz. Konu ile ilgili Başbakanımızın Sağlık Danışmanı ile Sağlık Bakanlığı Basın Müşavirliği bizlerden bilgi almış ve ilgili hekim arkadaşımıza destek olunmasını istemişlerdir. Yedi gün 24 saat halkımıza canla başla hizmet veren sağlık çalışanlarının maruz kaldığı bu ve benzeri olayların toplum içindeki sağduyulu insanların duyarlılığı, gayreti ve bizlerin kararlı mücadelesi ile son bulacağını umut ediyoruz. Ayrıca yeni yapılan yasal düzenlemelerle bu tür davranışlara teşebbüs edenlerin gerekli hukuki karşılığı alacaklarına inanıyoruz. Başta olayın mağduru Uz. Dr. Şenol Kadir Köstekçi olmak üzere tüm sağlık camiamıza tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve benzer olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz” dediler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
geceyi aydinlatan simsekler gorsel solen sundu mOL29AFA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Haziran, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Geceyi aydınlatan şimşekler görsel şölen sundu

Karabük’te gece saatlerinde gökyüzünü aydınlatan şimşekler, etkileyici görüntüler oluşturdu. Peş peşe çakan şimşekler geceyi adeta gündüze çevirirken, ortaya görsel manzaralar çıktı.

Kent merkezinde akşam saatlerinden itibaren etkili olan yoğun bulut örtüsü, gece saatlerinde yerini gök gürültülü hava olaylarına bıraktı. Bulutların arasından ardı ardına çakan şimşekler, gökyüzünü saniyeler boyunca aydınlattı. Zaman zaman gökyüzünü baştan sona kaplayan şimşekler, oluşturduğu güçlü ışıklarla gece karanlığını aydınlatırken, kent siluetiyle birleşen görüntüler görsel şölen sundu. Gökyüzünde oluşan zikzak şeklindeki ışıklar ve bulutlar arasındaki parlama anları dikkat çekti.

Kentin birçok noktasından net şekilde görülebilen doğa olayı vatandaşların da ilgisini çekti. Şimşeklerin oluşturduğu ışık gösterisini izleyen vatandaşlar, o anları cep telefonu kameralarıyla kaydetti.

Yaklaşık bir saat boyunca aralıklarla devam eden şimşek gösterisinin ardından kentte kısa süreli yağış etkili oldu. Meteoroloji yetkilileri ise bölgede yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların devam edebileceği uyarısında bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin