Bolu’da geçtiğimiz hafta tesirli olan kar yağışı yerini dondurucu soğuğa bıraktı. Hava sıcaklığının eksi derecelere düştüğü kentte birçok binanın çatısında buz sarkıtları oluştu.
Bolu’da geçtiğimiz hafta 5 gün boyunca aralıklarla kar yağışı tesirli oldu. Kar yağışının tesirini yitirmesinin akabinde kentte dondurucu soğuklar tesirli olmaya başladı. Hava sıcaklıklarının gece saatlerinde eksi 20 derecelere kadar düştüğü kentte bina çatılarında buz sarkıtları oluştu. Buz sarkıtları ise kimi binalarda vatandaşlar tarafından kimi binalarda ise itfaiye grupları tarafından denetimli olarak kırılıyor. Soğuk havanın tesirinin hafta boyunca sürmesi bekleniyor.


Kar yerini dondurucu soğuğa bıraktı: Çatılarda buz sarkıtları oluştu
Ak Parti’nin eski MKYK üyesi Emine Çift hayatını kaybetti
AK Parti’nin eski MKYK üyelerinden, iki dönem Alaplı Belediye Meclis Üyeliği yapan Emine Çift hayatını kaybetti.
49 yaşında yaşamını yitiren Çift’in vefatı, başta Zonguldak ve Alaplı olmak üzere siyaset camiasında büyük üzüntü oluşturdu.
2009 yılında AK Parti Kadın Kolları tarafından düzenlenen “Siyaset Kürsüsünde Ben de Varım” hitabet yarışmasında Türkiye birincisi olan Emine Çift, aynı yıl MKYK üyeliğine seçilmişti.
Bir dönem milletvekili adaylığı da bulunan Çift, uzun yıllar medya ve siyaset alanında aktif görev yaptı.
Emine Çift’in cenaze namazının yarın (Pazartesi) Merkez Camii’nde kılınacağı öğrenildi.

