Bolu’da geçtiğimiz hafta tesirli olan kar yağışı yerini dondurucu soğuğa bıraktı. Hava sıcaklığının eksi derecelere düştüğü kentte birçok binanın çatısında buz sarkıtları oluştu.
Bolu’da geçtiğimiz hafta 5 gün boyunca aralıklarla kar yağışı tesirli oldu. Kar yağışının tesirini yitirmesinin akabinde kentte dondurucu soğuklar tesirli olmaya başladı. Hava sıcaklıklarının gece saatlerinde eksi 20 derecelere kadar düştüğü kentte bina çatılarında buz sarkıtları oluştu. Buz sarkıtları ise kimi binalarda vatandaşlar tarafından kimi binalarda ise itfaiye grupları tarafından denetimli olarak kırılıyor. Soğuk havanın tesirinin hafta boyunca sürmesi bekleniyor.


Kar yerini dondurucu soğuğa bıraktı: Çatılarda buz sarkıtları oluştu
Babasını silahla yaraladı ardından intihar etti
Bolu’nun Seben ilçesinde çıkan tartışmada babasını tabancayla yaralayan şahıs, aynı silahla intihar etti.
Olay, Seben ilçesine bağlı Gerenözü köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hüseyin Yılmaz (36) ile babası M.Y. (66) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşen olayda Hüseyin Yılmaz, yanında bulunan tabancayla babasına ateş etti. Kurşunların isabet ettiği M.Y. yere yığılırken, Hüseyin Yılmaz daha sonra aynı silahı kendisine doğrultarak ateşledi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Hüseyin Yılmaz’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. M.Y. ise olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, Hüseyin Yılmaz’ın cenazesi otopsi işlemleri için morga kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

