Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Mart, 2022 10:20 tarihinde yayınlandı
0

Kar Yağışı Kaza Getirdi

(İHA) – Karabük’te gece saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı sonrası meydana gelen trafik kazasında ikisi çocuk 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Karabük – Eflani karayolunda etkili olan kar yağışı nedeniyle Soğuksu mevkiinde Hüseyin Ergin (33) idaresindeki 14 KM 404 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak devrildi. Kazada otomobilde bulunan sürücü Hüseyin Ergin ile yanında bulunan eşi Nevin Ergün ile çocukları Eren Enes ve Ali Ergün yaralandı. Yaralılar yoldan geçen diğer sürücülerin yardımı ile otomobilden çıkarılarak, ihbar üzerine olay yerine çağrılan 112 ambulanslarıyla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda narkotikten pes pese operasyon gozaltina alinan 8 kisi adliyeye sevk edildi lsrcrAvw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da narkotikten peş peşe operasyon: Gözaltına alınan 8 kişi adliyeye sevk edildi

Samsun’da narkotik ekiplerince Atakum ve İlkadım ilçelerinde düzenlenen 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda çok sayıda uyuşturucu madde ile 275 bin 800 TL ele geçirilirken, 8 şüpheli gözaltına alındı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucuyla mücadele kapsamında Atakum ve İlkadım ilçelerinde operasyon düzenlendi. Atakum ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda S.A. ve M.Ş.’nin bulunduğu adreste yapılan aramada 600 gram skunk, 6 adet extacy hap, 2 adet hassas terazi ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 275 bin 800 TL ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.

İlkadım ilçesinde düzenlenen başka bir operasyonda ise M.G.Ö. (17), K.D., M.İ.H. ve Y.Y.’nin bulunduğu adreste yapılan aramada 700 adet sentetik ecza ele geçirildi. Olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı. Aynı ilçede gerçekleştirilen diğer operasyonda da E.A. ve Y.E.K.’nin üzerleri ile ikametlerinde yapılan aramada 183 adet sentetik ecza bulundu. 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatılarak gözaltına alındı. Operasyonlarda ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konulurken, toplam 8 şüpheli bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin