(İHA) – Karabük’te gece saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı sonrası meydana gelen trafik kazasında ikisi çocuk 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Karabük – Eflani karayolunda etkili olan kar yağışı nedeniyle Soğuksu mevkiinde Hüseyin Ergin (33) idaresindeki 14 KM 404 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak devrildi. Kazada otomobilde bulunan sürücü Hüseyin Ergin ile yanında bulunan eşi Nevin Ergün ile çocukları Eren Enes ve Ali Ergün yaralandı. Yaralılar yoldan geçen diğer sürücülerin yardımı ile otomobilden çıkarılarak, ihbar üzerine olay yerine çağrılan 112 ambulanslarıyla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.


Kar Yağışı Kaza Getirdi
Çorum’da uyuşturucu operasyonu: Kaçmaya çalışırken yakalandılar
Çorum’un Alaca ilçesinde jandarma ekiplerinin şüphe üzerine takibe alarak durdurduğu araçtaki uyuşturucu maddeyi atarak kaçmaya çalışan 3 şüpheli, yakalanarak gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre, Alaca İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, Kurban Bayramı tedbirleri kapsamında Bozdoğan köyü bölgesinde gerçekleştirilen devriye sırasında durumundan şüphelenilen bir otomobil takibe alındı. Jandarma asayiş timleri tarafından durdurulan araçta bulunan sürücü M.S. (19) ile yanındaki B.E. (21) ve A.Ö. (17), araç içerisindeki uyuşturucu maddeyi dışarı atarak kaçmaya çalıştı. Kısa süreli kovalamacanın ardından 3 şüpheli de jandarma ekiplerince yakalandı. Daha sonra şüphelilere ait 3 ayrı ikamet ve araçta yapılan detaylı aramalarda 81,97 gram sentetik kannabinoid ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 7 bin 700 TL nakit para ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüphelilerden M.S.’nin cep telefonunda yapılan ön incelemede, uyuşturucu madde kullandığı belirlenen M.C.T. (21) isimli şahsın da tespiti yapıldı. Cumhuriyet savcısının talimatıyla harekete geçen ekipler, M.C.T.’yi de gözaltına aldı.


