Kastamonu’nun İnebolu, Küre ve Bozkurt ilçelerindeki köylerde kar yağışı sebebiyle mahsur kalan 3 hasta, takımların saatler süren çalışması ile hastaneye ulaştırıldı.
Kastamonu’da dün gece saatlerinde tesirli olan ağır kar yağışı sebebiyle çok sayıda köy yolu ulaşıma kapandı. Kapanan köy yollarının ulaşıma açılması için Kastamonu Vilayet Özel Yönetimi takımlarını sürdürüyor. Yolları ulaşıma kapanan hastalar için ise seferber olundu. Dün gece saatlerinde İnebolu ilçesine bağlı Çubuk, Bozkurt ilçesi Dursun köyü ve Küre ilçesi Çaybükü köyünde hastalanan 3 vatandaş, Kastamonu Vilayet Özel Yönetimi, UMKE ve AFAD takımlarının saatlerce süren çalışması sonucunda hastaneye ulaştırılabildi.
Kastamonu Valisi Meftun Kollu, toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımda, fedakarca çalışarak hastalara ulaşan grupları tebrik etti.


Kar sebebiyle köylerinde mahsur kalan hastalar için ekipler seferber oldu
Uyuşturucu operasyonunda zehir tacirlerine darbe
Samsun’da polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda çok sayıda uyuşturucu madde, ruhsatsız tabanca ve yüklü miktarda para ele geçirildi, 9 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında İlkadım, Atakum ve Havza ilçelerinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Şüphelilerin üstlerinde, araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda bin 175 adet sentetik ecza, 117,4 gram metamfetamin, 50 adet extacy hap, 10 gram sentetik kannabinoid, 4,2 gram esrar, 1,37 gram kokain, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 2 adet fişek ele geçirildi. Operasyon kapsamında ayrıca uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 66 bin 800 TL’ye de el konuldu.
Olayla ilgili 9 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

