Reklam
Reklam
kar sebebiyle koylerinde mahsur kalan hastalar icin ekipler seferber oldu kBjDPLJf
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Şubat, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
0

Kar sebebiyle köylerinde mahsur kalan hastalar için ekipler seferber oldu

Kastamonu’nun İnebolu, Küre ve Bozkurt ilçelerindeki köylerde kar yağışı sebebiyle mahsur kalan 3 hasta, takımların saatler süren çalışması ile hastaneye ulaştırıldı.

Kastamonu’da dün gece saatlerinde tesirli olan ağır kar yağışı sebebiyle çok sayıda köy yolu ulaşıma kapandı. Kapanan köy yollarının ulaşıma açılması için Kastamonu Vilayet Özel Yönetimi takımlarını sürdürüyor. Yolları ulaşıma kapanan hastalar için ise seferber olundu. Dün gece saatlerinde İnebolu ilçesine bağlı Çubuk, Bozkurt ilçesi Dursun köyü ve Küre ilçesi Çaybükü köyünde hastalanan 3 vatandaş, Kastamonu Vilayet Özel Yönetimi, UMKE ve AFAD takımlarının saatlerce süren çalışması sonucunda hastaneye ulaştırılabildi.

Kastamonu Valisi Meftun Kollu, toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımda, fedakarca çalışarak hastalara ulaşan grupları tebrik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
za1
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
21 Mayıs, 2026 10:03 tarihinde yayınlandı
0

Kaymakam Ustaoğlu, evi yanan vatandaşı ziyaret etti

Eskipazar İlçe Kaymakamı Kübra Ustaoğlu, Sofular Köyü’nde çıkan yangında evi hasar gören Recep Küçükyılmaz’ı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında yangın bölgesinde incelemelerde bulunan Kaymakam Ustaoğlu, olaydan etkilenen vatandaşın ihtiyaç ve taleplerini yerinde dinledi. Ev sahibi Küçükyılmaz’a geçmiş olsun dileklerini ileten Ustaoğlu, devletin tüm imkânlarıyla mağdur vatandaşların yanında olduğunu vurguladı.

Kaymakam Ustaoğlu, hasarın en kısa sürede giderilmesi ve yaraların sarılması amacıyla ilgili kurum amirlerine gerekli talimatların verildiğini de sözlerine ekledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin