Kar sebebiyle köylerinde mahsur kalan hastalar için ekipler seferber oldu - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
kar sebebiyle koylerinde mahsur kalan hastalar icin ekipler seferber oldu HGUMhXhi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Şubat, 2025 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Kar sebebiyle köylerinde mahsur kalan hastalar için ekipler seferber oldu

Kastamonu’nun İnebolu, Küre ve Bozkurt ilçelerindeki köylerde kar yağışı sebebiyle mahsur kalan 3 hasta, takımların saatler süren çalışması ile hastaneye ulaştırıldı.

Kastamonu’da dün gece saatlerinde tesirli olan ağır kar yağışı sebebiyle çok sayıda köy yolu ulaşıma kapandı. Kapanan köy yollarının ulaşıma açılması için Kastamonu Vilayet Özel Yönetimi takımlarını sürdürüyor. Yolları ulaşıma kapanan hastalar için ise seferber olundu. Dün gece saatlerinde İnebolu ilçesine bağlı Çubuk, Bozkurt ilçesi Dursun köyü ve Küre ilçesi Çaybükü köyünde hastalanan 3 vatandaş, Kastamonu Vilayet Özel Yönetimi, UMKE ve AFAD gruplarının saatlerce süren çalışması sonucunda hastaneye ulaştırılabildi.

Kastamonu Valisi Meftun Kollu, toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımda, fedakarca çalışarak hastalara ulaşan takımları tebrik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
d100de otomobil bariyerlere carpti 3 yarali WzK5du7Z
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Nisan, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0
0

D100’de otomobil bariyerlere çarptı: 3 yaralı

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda otomobilin bariyerlere çarpması neticesinde meydana gelen kazada 1’i çocuk 3 kişi yaralandı.

Kaza, Tosya ilçesi D100 karayolu Sapaca köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Y.A. idaresindeki 34 NGK 942 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde bariyerlere çarptı. Kazada, sürücü ile araçta yolcu olarak bulunan S.Ö. ve 8 yaşındaki A.A.Ö. yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin