blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mayıs, 2024 08:36 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kar değil dolu yağdı

Düzce’de aniden bastıran yağmur yerini doluya bıraktı. Ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı yeri beyaza bürüdü.
Düzce’de bardaktan boşalırcasına yağan sağanak yerini zaman zaman dolu yağışına bıraktı. Ceviz büyüklüğündeki dolu nedeniyle kent beyaza büründü. Dolu ve sağanak sebebiyle çok sayıda araç arıza yaparken, kayganlaşan yollarda trafik kazaları da meydana geldi. Yağışa hazırlıksız yakalanan yayalar, doludan saçak altlarına sığınarak kaçarken yağışta ıslanmaktan kurtulamadı. Aniden bastıran dolu sonrası her yerin beyaza büründüğünü belirten Selim Cicü, "İnanılmaz bir yağış başladı. Önce fındık büyüklüğündeydi. Sonra ceviz büyüklüğünde yağmaya başladı. Herkese çok geçmiş olsun diliyorum. Ama büyük ihtimalle küçük bir afet oldu. Özellikle tarımsal alanlar hasar almış olabilir. İnşallah atlatılmıştır diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Temmuz, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çaldığı traktörle gezerken yakalandı

Samsun’da çaldığı traktörle kent merkezinde gezerken kuşku uyandıran şahıs, yapılan ihbar sonucu polis tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye nazaran, Samsun’un İlkadım ilçesnin Derecik Mahallesi Yeşilkent Düğün Salonu yanında park halinde 55 H 0787 plakalı traktörü anahtar uydurup çalan 49 yaşında B.G., traktörle kent merkezi olan Kale Mahallesi Saathane Meydanında çeşit atınca vatandaşların dikkatini çekerek, "Alkollü olma ihtimali olan bir kişi traktörle cins atıyor" diye 112 Acil Davet Merkezine ihbarda bulunuldu. Traktörün plakasını telsizden anons edilerek görüldüğü yerde alınmasını istendi. Trafik polisleri kelam konusu traktörü Anadolu Mahallesi Barış Bulvarı üzerinde durdurdu. Traktörde bulunan B.G. park halindeki traktörü gezmek için aldığını söyledi. Olay yerine hırsızlık ofisi takımları de sevk edildi. Yapılan denetimde traktörün çalındığı ortaya çıktı. Polis traktörün sahibi H.K.’ye ulaşarak traktörünün çalınmış olduğunu haber verdi. Traktörün yakalandığı yere gelen H.K. aracını denetim etti. Rahat hareketler sergileyen B.G. " en Bilo dayıyım. Dayı lakabını almak için 50 yıldır savaşıyorum. Yeşilkent Düğün Salonu önünden aldım. Akü başı çıkıktı taktım, mazotunu denetim ettim. Gezdim biraz. Emniyet peşimde olduğu için çorap satıyorum, adresim muhakkak olsun diye. Ben oyun oynarım. Oyunları da ben bozarım. Noktayı da ben koyarım" demesi dikkat çekti. Trafik takımları tarafından yapılan alkol ölçümünde B.G. alkolsüz çıktı.
Polis tarafından gözaltına alınan B.G., İlyasköy Polis Merkezine götürülürken, traktör ise sahibine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin