Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Ağustos, 2016 14:18 tarihinde yayınlandı
0

Kapullu Küpler – 5000 Evler Arası Bağlantı Yolu Yenileniyor

Karabük Belediyesi, Kapullu Küpler – 5000 Evler bağlantı yoluna sıkıştırma yaparak asfalta hazırlıyor.  Karabük Belediyesi ekipleri, alt ve üst temel malzemesi serilen Kapullu – 5000 Evler yoluna, zemin düzeltme çalışmalarının ardından hızlı bir şekilde asfalt serimine başlayacak.

Kapullu – 5000 Evler istikametine giden yolda, çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan Vergili; “Karabük Belediyesi olarak mahallelerimizin, cadde ve sokaklarının alt yapı ve üst yapı gereksinimlerini karşılamaya devam ediyoruz. Serilen tonlarca asfalt, yeni yapılan kilometrelerce yol, Karabük’ün hem bu günü için önemli hem de yarını için önemli bir yatırım. Karabük, hızla gelişen yerleşimlerinden birisi. Belediye olarak biz bu hızlı gelişimi en doğru şekilde ve sürdürülebilir olması için üzerimize düşen çalışmaları bir bir gerçekleştiriyoruz. Yol yapım ve asfalt hizmetimiz, ihtiyaç duyulan her yere anında ulaşıyor ve vatandaşlarımız tarafından da memnuniyetle karşılanıyor” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda otomobil direge carpti 3 yarali 1XZKzseQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da otomobil direğe çarptı: 3 yaralı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde otomobilin direğe çarpması neticesinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, İnebolu ilçesi Kuzluk köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muzaffer B. yönetimindeki 81 BV 377 plakalı Kia marka otomobil virajı alamayarak elektrik diğerine çarptı. Kazada sürücü ile araçta bulunan Emine B. ve Fatma B. yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, İnebolu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Araçta bulunan vatandaşların bayram tatili için köye geldikleri öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin