Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Ağustos, 2016 14:18 tarihinde yayınlandı
0

Kapullu Küpler – 5000 Evler Arası Bağlantı Yolu Yenileniyor

Karabük Belediyesi, Kapullu Küpler – 5000 Evler bağlantı yoluna sıkıştırma yaparak asfalta hazırlıyor.  Karabük Belediyesi ekipleri, alt ve üst temel malzemesi serilen Kapullu – 5000 Evler yoluna, zemin düzeltme çalışmalarının ardından hızlı bir şekilde asfalt serimine başlayacak.

Kapullu – 5000 Evler istikametine giden yolda, çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan Vergili; “Karabük Belediyesi olarak mahallelerimizin, cadde ve sokaklarının alt yapı ve üst yapı gereksinimlerini karşılamaya devam ediyoruz. Serilen tonlarca asfalt, yeni yapılan kilometrelerce yol, Karabük’ün hem bu günü için önemli hem de yarını için önemli bir yatırım. Karabük, hızla gelişen yerleşimlerinden birisi. Belediye olarak biz bu hızlı gelişimi en doğru şekilde ve sürdürülebilir olması için üzerimize düşen çalışmaları bir bir gerçekleştiriyoruz. Yol yapım ve asfalt hizmetimiz, ihtiyaç duyulan her yere anında ulaşıyor ve vatandaşlarımız tarafından da memnuniyetle karşılanıyor” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta ataturk koprusu taskin riskine karsi yaya trafigine kapatildi tFJy8gjK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı

Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.

Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin