Zonguldak’ta yol bakım treni; sürücüsünün kapalı bariyerden geçmek istediği otomobile hemzemin geçitte çarparak yaklaşık 20 metre sürükledi. Otomobilde sürücü ile yolcu olarak bulunan 14 yaşındaki Eren Baran K. yaralandı. Gencin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Kaza Kilimli ilçesine bağlı Göbü köyünde meydana geldi. Zonguldak ile Filyos arasında ray bakımı yapan bakım treni Filyos istikametine seyir halindeyken, kapalı bariyerden geçen Sefer B. (52) idaresindeki 67 AAV 850 plakalı Dacia marka otomobile çarptı.
Çarpmanın etkisiyle otomobil yaklaşık 20 metre sürüklendi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulanslarla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yaralılardan 14 yaşındaki Eren Baran K.’nin sağlık durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. İl Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kaza yerinde delil topladı.
Jandarma trafik ekiplerinin olay yerindeki soruşturmasının ardından tren yolu ulaşıma açılırken adet hurdaya dönen otomobil çekici yardımıyla kaza yerinden kaldırıldı.


Kapalı bariyerden geçmek isteyen otomobile tren çarptı; 1’i ağır 2 yaralı
Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”
SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.
Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

