Kanyonda Köpek Kurtarma Operasyonu - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Mart, 2022 15:05 tarihinde yayınlandı
0
0

Kanyonda Köpek Kurtarma Operasyonu

Itfaiyeden Kanyonda Kopek Kurtarma Operasyonu1Karabük’te düştüğü kanyonda 2 gündür mahsur kalan köpek itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Karabük’ün Yüzüncü Yıl Mahallesinde Karabük ile Safranbolu arasında yer alan kanyona düşen bir köpek 2 gün boyunca mahsur kaldı. Kanyon bölgesinden sürekli havlama sesi duyan vatandaşlar durumu Karabük Belediyesi İtfaiye ekiplerine bildirdi. Bunun üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kanyonda düşerek mahsur kaldığını belirlediği köpeği kurtarmak için çalışma yaptı. Halatlar yardımı ile kanyona inen itfaiye müdürü Koray Korkut branda sepete sardığı köpeği mahsur kaldığı yerden çıkardı.
Köpeğin kendisini kurtarmaya gelen itfaiye müdürüne sarılıp yüzünü yalayarak teşekkür etmesi kameralara yansırken, özgürlüğüne kavuşan köpek daha sonra gözden kayboldu. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda sampiyonluk maci heyecani biletler icin kuyruk olustu psBz6Bci
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da şampiyonluk maçı heyecanı: Biletler için kuyruk oluştu

Samsun’da Galatasaray’ın şampiyonluk ihtimalinin olduğu Samsunspor-Galatasaray karşılaşmasına taraftarların gösterdiği yoğun ilgi, bilet satış noktalarında uzun kuyruklara neden oldu.

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Samsunspor ile Galatasaray, 19 Mayıs Stadyumu’nda cumartesi günü saat 20.00’de karşı karşıya gelecek. Sezonun bitimine üç hafta kala en yakın rakibi Fenerbahçe’nin 7 puan önünde bulunan Galatasaray, bu maçta galip gelmesi ya da Fenerbahçe’nin puan kaybetmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

Şampiyonluk ihtimalinin ortaya çıkmasıyla birlikte Galatasaray taraftarları karşılaşmaya büyük ilgi gösterirken, Avrupa kupalarına katılma hedefiyle mücadele eden Samsunspor taraftarları da bilet satış noktalarında sabahın erken saatlerinden itibaren yoğunluk oluşturdu. Saat 11.00’de satışa sunulan biletler için her iki takım taraftarları kuyruğa girdi.

Samsunspor taraftarları, sahasında Galatasaray’a karşı galibiyet alarak şampiyonluk kutlamalarına izin vermek istemediklerini ifade ederken, sarı-kırmızılı taraftarlar ise takımlarının şampiyonluk yolunda kritik virajı geçmesini beklediklerini dile getirdi.

32 bin kapasiteli 19 Mayıs Stadyumu’nda Samsunspor tribünlerine ayrılan 22 bin 524 biletten yaklaşık 13 bininin ilk bir saat içinde satıldığı öğrenildi.

Samsunspor-Galatasaray karşılaşması cumartesi günü saat 20.00’de oynanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin