Safranbolu ilçesinde kanyona düşerek telef olan inek vinçle çıkarıldı. İlçeye bağlı İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunan kanyona düşen inek kayalara çarparak telef oldu. hayvan sahibinin Safranbolu Belediyesine haber vermesi üzerine Safranbolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile Karabük İl Özel İdaresi ekipleri telef olan hayvanı çıkarmak için çalışma başlattı. Kanyonda telef olan inek Özel İdareye ait vinçle bulunduğu yerden çıkarıldı. (İHA)


Kanyona Düşerek Telef Olan İnek Vinçle Çıkarıldı
Bartın’da şiddetli fırtına: ağaçlar Otomobillerin üzerine devrildi
Bartın’da akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren fırtınanın şiddetini artırmasıyla ağaçlar otomobillerin üzerine devrildi.
Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ve fırtına sonrası Bartın’ın Ellibaş Köyü’nde, düğün yapılan bir alanın yakınındaki ağaç fırtına nedeniyle devrildi. Büyük bir gürültüyle devrilen ağaç, düğüne katılanlarda paniğe neden olurken, altında kalan 3 otomobilde hasar meydana geldi. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, devrilen ağacı keserek araçları çıkardı.
Öte yandan Bartın’ın Amasra ilçesi Küçük Liman mevkiinde ise bir ağaç, park halindeki otomobilin üzerine düştü. İhbar üzerine olaya müdahale eden ekipler ağacı kısa sürede olay yerinden kaldırırken, otomobilde maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.


