Karabük Postası tarafından
22 Nisan, 2016 14:38 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kanyon Köprü ve 100. Yıl Yaşam Kompleksi İnşaatı Sürüyor

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, seçildiği günden bugüne yaptığı projelerle Karabük’ü yaşanılabilir ve modern bir kent haline getirmek için projelerini bir bir hayata geçiriyor. KANYON KÖPRÜDE YAYA VE ARAÇ GEÇİŞİ OLACAK Bu yıl bitmesi hedeflenen Kanyon Köprü 329 metre uzunluğunda, 56 metre yüksekliğinde ve 12 metre eninde olacak. Kanyon Köprü, Karabük ile Safranbolu’nun iki yakasını bir araya getirecek. Yapılacak köprü, araç ve yaya ulaşımını sağladığı gibi kentimizin yeni sembollerinden birisi olacak. Köprü bitiminin ardından başlayacak olan Kanyonpark projesinde, her yaş grubunun yararlanacağı, gençlerin her türlü sporunu yapabilecekleri alanlar olacak. Projede 310 bin metrekare peyzaj alanı, 17 bin metrekare spor tesisleri, 2 km bisiklet yolu, bin 870 su kanalı bulunuyor. Ayrıca Afet Evleri bölgesine dev dönme dolap ve lunapark, yapay tırmanma duvarı, renk ve koku terasları, adrenalin parkı, çocuk köyü, kaykay pistleri, çeşitli eğlence merkezleri ve su sporlarının yapabileceği daha birçok tesis ve alan bulunacak.

  1. YIL YAŞAM KOMPLEKSİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN UĞRAK YERİ OLACAK 100. Yıl Yaşam Kompleksi iki bölümden oluşuyor. Modern bir alışveriş merkezi tarzında hazırlanan projenin içerisinde birçok ünite barındırılıyor. Mağazaları, sosyal tesisleri, ibadethanesi, yürüyen merdivenleri ve kapalı pazar yeri ile son derece modern bir tesis olacak. Ayrıca proje içerisinde Karabük Belediyesi’ne ait 800 metrekare çok amaçlı bir kullanım alanı var. Yaşam Kompleksi en kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ordu’da çöp ayrıştırma makinesine sıkışan genç hayatını kaybetti

Ordu’da, çöp ayrıştırma tesisinde makineye sıkışan genç hayatını kaybetti.
Olay, Altınordu ilçesinde bulunan çöp ayrıştırma tesisinde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Soner Altun (26) isimli emekçi, çalışma esnasında kendisini iş makinesine kaptırdı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sıhhat takımları sevk edildi. Sıhhat gruplarının yaptıkları incelemenin akabinde Altun’un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Hayatını kaybeden Soner Altun’un, Ünye ilçesinin Yenikent Mahallesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Başkan Güler’den taziye mesajı
Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, toplumsal medya hesaplarından yayınladığı taziye bildirisinde, "Değerli mesai arkadaşımız Soner Altun kardeşimizin elim bir kaza sonucu vefat etmesinin derin hüznünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm çalışma arkadaşlarımıza sabır ve başsağlığı diliyorum. Ruhu şad, yeri cennet olsun" sözlerine yer verdi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.