Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Nisan, 2019 13:53 tarihinde yayınlandı
0

Kandilde Camiler doldu taştı

Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (SAV) Mirac’a yekseldiği gece olan Mirac Kandilinin maneviyatını en iyi şekilde yaşamak isteyen vatandaşlar camileri doldurdu.

Akşam Namazı sonrası başta Karabük Merkez Ulu Cami olmak üzere mahallerdeki camilerde Kandil programı düzenlendi.  Yediden yetmişe herkes camilere akın ederken, okunan Kuran-anı Kerim ve Mevlid programından sonra dualar edildi.

Camiler Kandil nedeni ile sabah namazına kadar açık tutulurken, Mevlid programı sonrasında tesbih namazı kıldırıldı. Kandil nedeni ile bazı vatandaşlar gül suyu ve çikolata ikramında bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda zehir tacirlerine gozalti 831 gram metamfetamin ele gecirildi qJu1bzCr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da zehir tacirlerine gözaltı: 831 gram metamfetamin ele geçirildi

Samsun’un Atakum ilçesinde narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda 831 gram metamfetamin ile çok sayıda suç unsuru ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen şahıslara yönelik Atakum ilçesinde operasyon gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan F.M.O. (30) ve E.K.Y. (21) isimli şahısların araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda 831 gram metamfetamin, 75 adet sentetik ecza, 1 hassas terazi ve 1 pompalı tüfek ele geçirildi. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin