Reklam
Reklam
kamyonun otomobili surukledigi kazada 4 yarali 9l6X5AK6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Aralık, 2024 16:52 tarihinde yayınlandı
0

Kamyonun otomobili sürüklediği kazada 4 yaralı

Karadeniz Ereğli’de Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada, kamyonun çarptığı arabada bulunan 4 kişi yaralandı.

İddiaya nazaran, kırmızı ışıkta bekleyen ve hareket etmeye başlayan Hasan Y. idaresindeki 67 AEZ 312 plakalı arabaya, Satı K.’nın kullandığı kamyon çarptı. Çarpmanın tesiriyle araba bir mühlet sürüklendi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Arabada bulunan şoför ve 3 yolcu kazayı hafif yaralarla atlattı. Yaralılar, 112 Acil Servis grupları tarafından olay yerinde yapılan birinci müdahalenin akabinde denetim hedefli hastaneye sevk edildi.

Kaza nedeniyle bir müddet ulaşıma kapanan yol, araçların kaldırılmasının akabinde tekrar trafiğe açıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta yesilirmak tasti 8 asirlik tas koprunun uc gozu su altinda kaldi Qy2EFaKt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Yeşilırmak taştı, 8 asırlık taş köprünün üç gözü su altında kaldı

Tokat’ta Yeşilırmak’ın taşmasıyla tarım arazileri sular altında kalırken, 788 yıllık tarihi köprünün üç gözü de suya gömüldü.

Tokat’ta etkili olan sağanak yağış ve Almus Barajı’nın maksimum doluluk seviyesine ulaşmasının ardından dolusavaktan su tahliyesinin devam etmesi ile Yeşilırmak’ta taşkın meydana geldi. Irmak kenarındaki tarım arazileri ile Pazar ilçe girişindeki 1238 yapımı tarihi Selçuklu taş köprüsünün 4 gözünden 3’ü su içinde kaldı.

Yöre sakinlerinden Cemalettin Horosan, “1993 yılında yine ırmak gece gündüz aktı. O sene de yine aynı bu aylardaydı. Sonrasında ise arazimize giremedik. Araziye girdikten sonra da bir mahsul alamadık. Bu seneki ise daha da farklı yağdı. Biz daha bunu kaldıramayız. Allah’tan ümit kesilmez ama ümidimizi de yitirdik. Bu daha da akmaya devem ettiği için daha da bir faydası olmaz. Ekimini yaptığım 70 dönüm arazim su altında kaldı. Ekilen arazinin dekar başına 8 bin TL masrafı var. Bunun altından nasıl kalkacağız bilmiyorum. Bu kadar yükseldiğini bilmiyorum. Bu kadar su hiç yoktu. Bu tarih unutulmayacak bir tarih, Allah bir daha göstermesin inşallah” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin