Karadeniz Ereğli’de Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada, kamyonun çarptığı arabada bulunan 4 kişi yaralandı.
İddiaya nazaran, kırmızı ışıkta bekleyen ve hareket etmeye başlayan Hasan Y. idaresindeki 67 AEZ 312 plakalı arabaya, Satı K.’nın kullandığı kamyon çarptı. Çarpmanın tesiriyle araba bir mühlet sürüklendi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Arabada bulunan şoför ve 3 yolcu kazayı hafif yaralarla atlattı. Yaralılar, 112 Acil Servis grupları tarafından olay yerinde yapılan birinci müdahalenin akabinde denetim hedefli hastaneye sevk edildi.
Kaza nedeniyle bir müddet ulaşıma kapanan yol, araçların kaldırılmasının akabinde tekrar trafiğe açıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Kamyonun otomobili sürüklediği kazada 4 yaralı
Ordu’da sel ve heyelan
Ordu’nun Korgan ilçesinde etkili olan sağanak, sel ve heyelanlara yol açtı.
İlçede sağanak yağışlar etkili olurken, Tepealan Mahallesi’nde sel ve heyelanlar meydana geldi. Kot farkından dolayı arka tarafı bahçeye yakın olan bir evin içerisine giren sel suları, ön tarafta bulunan balkonundan caddeye aktı. Bu esnada evde bulunan eşyalar da caddeye savruldu. Vatandaşlar, balkonundan sel suları akan evi meraklı gözlerle inceledi. Yağışlarla birlikte bazı noktalarda heyelanlar da meydana geldi.
Bölgede incelemelerde bulunan Korgan Belediye Başkanı Sait Korgan yetkililerden bilgi alarak, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Bölgede can kaybı ve yaralanma olmamasının en büyük teselli olduğunu belirten Korgan, “Bölgede büyük bir afet oldu. 2 araç göçük altında kaldı, onları çıkartacağız. Bir evimizi boşaltıyoruz. Halı sahamızı sel çamurla doldurmuş. Halkımıza geçmiş olsun. Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte sahadayız, iş makineleri çalışıyor. Gündüz olduğu için çok şükür can kaybı yok, bu da tek tesellimiz. Halkımızın yanındayız” dedi.
Bölgede çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

