Kamyonla çarpışan Tofaş marka otomobil hurdaya döndü: 1 ölü - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Ağustos, 2024 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Kamyonla çarpışan Tofaş marka otomobil hurdaya döndü: 1 ölü

Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde Tofaş marka otomobil ile kamyonun çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Kaza, dün gece saatlerinde Devrekani ilçesi Devrekani-Çatalzeytin karayolu Hacıhasan mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muharrem Tekeci (61) idaresindeki 37 AT 970 plakalı Tofaş marka otomobil ile Veli Küllü (63) yönetimindeki 57 HC 236 plakalı Mercedes marka kamyon çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile savrulan otomobil, ağaçlara çarparak durabildi.

Kazada otomobil sürücüsü ile eşi Gülseren Tekeci (56) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Muharrem Tekeci, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Gülseren Tekeci’nin ise tedavisi devam ediyor.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
rus turistler aylar sonra kruvaziyer ile samsunda mn7gOqzb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Rus turistler aylar sonra kruvaziyer ile Samsun’da

Türkiye ile Rusya arasındaki deniz turizmi yeniden hareketlenirken, Rus turistleri taşıyan Astoria Grande aylar sonra Samsun’a demirledi. 856’sı yolcu olmak üzere toplam bin 300 kişilik kafile, kente turizm açısından canlılık getirdi.

Sochi Limanı’ndan hareket eden kruvaziyer; İzmir, İstanbul ve Bartın duraklarının ardından sabah saatlerinde Samsun Limanı’na ulaştı. Liman işlemlerinin tamamlanmasının ardından gemiden inen turistler, vakit kaybetmeden kenti keşfetmeye başladı.

Ziyaretçiler en çok Atakum sahili, Amisos Tepesi ve Bandırma Vapuru Müzesi’ne ilgi gösterirken, şehir merkezindeki alışveriş noktalarında da yoğunluk oluşturdu. Turistlerin bir kısmı ise düzenlenen turlarla Samsun’un ilçelerindeki turistik alanları gezdi.

Günün ilerleyen saatlerinde Samsun’dan ayrılması planlanan kruvaziyer, rotasını Trabzon’a çevirecek. Buradaki ziyaretin ardından gemi, yeniden Rusya’ya dönerek Türkiye turunu tamamlayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin