Reklam
Reklam
kamyonetle otomobilin carpistigi kazada baba ve oglu yaralandi fMpZpqqp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Mart, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
0

Kamyonetle otomobilin çarpıştığı kazada baba ve oğlu yaralandı

Bolu-Abant yolunda kamyonet ile arabanın çarpışması sonucunda meydana gelen kazada baba ve oğlu yaralandı.

Kaza, Bolu-Abant yolu Ömerler Köyü mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, İ.Ö. yönetimindeki 14 MESKEN 125 plakalı araba ile M.K. idaresindeki 81 ADK 870 plakalı kamyonet çarpıştı. Meydana gelen kazada arabada bulunan baba ve oğlu İ.Ö. yaralandı. Durum 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine olay yerine sıhhat, jandarma ve itfaiye grubu sevk edildi. Kazada yaralanan baba ve oğlu sıhhat grupları tarafından Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle iki araçta da maddi hasar meydana gelirken bölgede trafik kısa periyodik aksadı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yks adaylari resmi tatilde kutuphane magduriyeti yasadi YkWhSLdB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

YKS adayları resmi tatilde kütüphane mağduriyeti yaşadı

Rize’de 19 Mayıs resmi tatilinde İl Halk Kütüphanesi’nin kapalı olması nedeniyle ders çalışacak sessiz ortam bulamayan YKS adayları, yöneldikleri Gençlik Merkezi kütüphanesinde de yoğunluk nedeniyle yer bulamayınca mağduriyet yaşadı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) kısa süre kala sessiz ortamda ders çalışmak isteyen öğrenciler, resmi tatilde kapalı olan kütüphaneler nedeniyle mağduriyet yaşadı.

Sınava hazırlık sürecinde özellikle sessiz ve düzenli çalışma ortamlarını tercih eden öğrenciler, sabah saatlerinde Rize İl Halk Kütüphanesi’ne geldi. Ancak resmi tatil nedeniyle kütüphanenin hizmet vermediğini gören öğrenciler alternatif alanlara yöneldi.

Bazı öğrenciler çözümü Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi’nde bulunan kütüphaneye gitmekte buldu. Bu kez de yoğunluk nedeniyle oturacak yer bulmakta zorlanan öğrenciler, çalışmalarını binada boş buldukları masa ve alanlarda sürdürmek zorunda kaldı.

İl Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için sürekli geldiği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait kütüphanede çalışmak için yer bulamadığını belirten Veysel Baki Biçer, “Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için bugün burası çok yoğun. Erken geldim, yani saat 10.00-11.00 gibi geldim. Geldiğim andan itibaren kütüphanede her yer dolu. Oturacak yer bulamadım, bu yüzden geri döneceğim” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin