Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Eylül, 2024 08:37 tarihinde yayınlandı
0

Kamyonetle çarpışan Tofaş hurdaya döndü: 3 yaralı

Tokat’ın Erbaa ilçesi kamyonetle çarpışan Tofaş otomobilin hurdaya döndüğü kazada 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, Erbaa ilçesi otogar köprüsünde meydana geldi. İddiaya göre, Karayaka istikametinden Erbaa yönünde seyir halinde olan F.T. idaresindeki 60 AFB 151 plakalı Fiat Tofaş marka otomobil ile Kırkpınar Caddesi’nden yola çıkan M.T. yönetimindeki 60 ABF 695 plakalı Ford marka kamyonet çarpıştı. Kazada hurdaya dönen otomobilin sürücüsü F.T. ile yolcular A.E. ve B.U. yaralandı. Erbaa Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
r
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
04 Haziran, 2026 10:16 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 1-3 Haziran 2026 tarihlerinde Karabük merkezde düzenlenen 4 ayrı operasyonda 331 sentetik ecza hapı ele geçirildi, 7 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyonlarda şüphelilerin üzerinde, iş yerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda, 331 adet sentetik ecza hapının yanı sıra 7 gram skunk esrar, 8 gram metamfetamin ve 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı bulundu. Ayrıca 2 cep telefonuna inceleme amacıyla el konuldu.

Gözaltına alınan 7 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Karabük İl Jandarma Komutanlığı, emniyet, asayiş ve huzurun devamı için uyuşturucuyla mücadele çalışmalarına aralıksız devam edileceğini bildirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin