Kamyonetin çarpıp savurduğu araç 2 sağlık çalışanı yayanın üzerine devrildi: Kaza anı kamerada - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:23
Güneş 06:48
Öğle 13:02
İkindi 16:25
Akşam 19:07
Yatsı 20:27
İftara son --:--
kamyonetin carpip savurdugu arac 2 saglik calisani yayanin uzerine devrildi kaza ani kamerada jQv4HwTJ jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Temmuz, 2024 16:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Kamyonetin çarpıp savurduğu araç 2 sağlık çalışanı yayanın üzerine devrildi: Kaza anı kamerada

Samsun’da kamyonetin çarptığı hafif ticari araç savrularak yaya 2 hemşirenin üzerine devrildi. Hemşireler ölümden dönerken, kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Samsun’un Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi Suoğlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Mocuk yönetimindeki nakliyat firmasına ait 55 AAY 703 plakalı kamyonet, Ömer Tanrıkulu’nun kullandığı 55 AOE 599 plakalı hafif ticari araca yandan çarptı. Kazada savrulan hafif ticari araç yaya olarak yürüyen hemşireler Seydi Mertcan Barçin (28) ve Ömer Faruk Akkan’a (30) çarptı. Kazada sağlık çalışanları ile hafif ticari aracın sürücüsü yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Gazi Devlet Hastanesi ve özel bir hastaneye kaldırıldı.

Kazada yaralanan 2 yayanın Çarşamba Devlet Hastanesinde hemşire olarak görev yaptığı ve nöbet çıkışı evlerine giderken kaza geçirdikleri öğrenildi. Yaralılardan hemşire Seydi Mertcan Barçin’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülendi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bayramda toplu tasimalar ucretsiz hizmet verecek MX5uU8li
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mart, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bayramda toplu taşımalar ücretsiz hizmet verecek

Karabük Belediyesi, Ramazan Bayramı boyunca vatandaşların şehir içi toplu taşıma hizmetlerini ücretsiz bir şekilde kullanabileceklerini duyurdu.

Belediye bünyesinde hizmet veren otobüsler, bayramın üç günü boyunca vatandaşlar tarafından ücretsiz olarak kullanılabilecek.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, uygulamayla ilgili değerlendirmesinde, “Bayramlar, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel şekilde yaşandığı zamanlardır. Hemşehrilerimizin bayramda sevdiklerine daha kolay ulaşabilmesi için toplu taşıma araçlarımızı ücretsiz hale getirdik. Karabük’te bayramın huzur ve kardeşlik içinde geçmesi en büyük arzumuz” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin