Karabük’te seyir halindeki kamyondan fırlayan lastiğin peşine düşerek yakalayan motokuryenin çabası, güvenlik ve cep telefonu kameralarına yansıdı.
Olay, Zonguldak Caddesi’nde meydana geldi. Zonguldak tarafına seyir halinde olan belediyeye ilişkin kamyondan fırlayan lastik bir mühlet yolda ilerleyerek tehlike oluşturdu. Kamyonun gerisinden gelen motokurye ise bir iş merkezinin duvarına çarptıktan sonra geldiği istikamete hakikat denetimsizce ilerleyen lastiğin peşine düştü. Kurye, lastiği yakalayarak araçlara ve yayalara çarpmasını önledi. Kurye, lastiği yol kenarına bıraktıktan sonra yoluna devam etti. O anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasıyla vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.


Kamyondan fırlayan lastiği motokurye yakaladı
Trabzon-Bayburt karayolu heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı
Trabzon’un Araklı ilçesi Karadere Vadisi Hasköy-Değirmencik mahallesi mevkiinde sabahın erken saatlerinde meydana gelen heyelan nedeniyle Trabzon-Bayburt karayolu ulaşıma kapandı. Bölgede yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları yolu tamamen kapatırken, her iki yönde de uzun araç kuyrukları oluştu.
Olayın ardından bölgeye sevk edilen ekipler güvenlik önlemleri alırken, karayolları ekiplerinin yolu yeniden ulaşıma açmak için çalışma başlattığı öğrenildi. Sürücülerin alternatif güzergâhları kullanmaları ve bölgedeki uyarıları dikkate almaları istendi.

