blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Haziran, 2024 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kamyon, yolcu minibüsüne çarparak evin bahçesine uçtu: 1’i ağır 11 yaralı

Samsun’da gıda yüklü kamyonun yolcu minibüsüne çarparak bir evin bahçesine uçtuğu kazada 1’i ağır 11 kişi yaralandı.
Kaza, Atakum ilçesi Atatürk Bulvarı üzeri Karakavuk Kavşağı’nda saat 13.40’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sezgin Arıcı’nın kullandığı bir zincir markete ait gıda maddeleri yüklü 55 AIC 564 plakalı kamyon, aynı yönde giden Nurullah Keskin idaresindeki 55 M 0807 plakalı yolcu minibüsüne arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle minibüs de yol kenarındaki elektrik direğine vurdu. Direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyon şoförü ise bir evin bahçesine uçtu.
Kazada minibüste bulunan 10 yolcu ile kamyon şoförü yaralandı. Ağır yaralanan ise Sezgin A., Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.
Kazayla ilgili incele başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2025 16:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Zonguldak’ta güvenlik toplantısı yapıldı

Zonguldak’ta, Vali Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında "Haftalık Asayiş ve Güvenlik Toplantısı" düzenlendi.
Toplantıya Vilayet Jandarma Kumandanı Albay Barış Cücen ile Vilayet Emniyet Müdürü Sinan Ergen de iştirak sağladı. Görüşmelerde; kabahatle uğraş operasyonlarının yeni durumu, trafik kontrolleri, terör, uyuşturucu, kaçakçılık ve organize cürümlerle ilgili çalışmalar ele alındı. Toplantıda ayrıyeten siber kabahatlerle uğraş, vatandaşların güvenliğini artıracak tedbirler, orman yangınlarına karşı alınan önlemler ve okul etraflarında güvenlik uygulamaları da masaya yatırıldı.
Vali Hacıbektaşoğlu, kent genelinde huzur ve inancın devamı için kurumlar ortası iş birliğinin kesintisiz formda sürdürüleceğini vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin