Zonguldak-Karabük yolu Gökçebey mevkiinde kamyon ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 21 kişi de yaralandı.
Alınan bilgilere göre, Metro firmasına ait Mercedes marka yolcu otobüsü Gökçebey mevkiinde kamyon ile çarpıştı. Kazada otobüs ve kamyon sürücüleri hayatını kaybetti, 21 kişi de yaralandı.


Kamyon ile otobüs çarpıştı: 2 ölü, 21 yaralı
Karabük Belediyesi’nden bayram dayanışması
Kurban eti bağışları ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Kurban Bayramı kapsamında yapılacak kurban eti bağışlarının belediye aracılığıyla kentteki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacağını açıkladı.
Karabük Belediyesi, hayırsever vatandaşlarla ihtiyaç sahibi aileleri buluşturmak amacıyla yeni bir çalışma başlattı. Kampanya kapsamında vatandaşlar, kurban eti bağışlarını belirlenen teslim noktasına ulaştırabilecek.
Konuya ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, bayramın paylaşma ve dayanışma ruhuna dikkat çekerek şunları söyledi:
“Karabük Belediyesi olarak, bu bayramda da hayırsever hemşerilerimizin bağışlarını ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırmak üzere gerekli hazırlıklarımızı tamamladık. Amacımız Kurban Bayramı’nın bereketini ve paylaşma kültürünü şehrimizin her noktasına yaymaktır. Belediyemize emanet edilen kurban etleri ekiplerimiz tarafından titizlikle teslim alınarak, önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi hanelere ulaştırılacaktır. Bu süreçte köprü vazifesi görmekten mutluluk duyuyor, destek veren tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum.”
Belediye tarafından yapılan bilgilendirmede, kurban eti bağışlarının hijyen kurallarına uygun şekilde Merkez Belediye Binası 2. Kat’ta bulunan Hemşehri İletişim Merkezi’ne teslim edilmesi gerektiği belirtildi.
Bağış süreci hakkında bilgi almak isteyen vatandaşların ise 444 21 78 numaralı kurumsal hat veya 0501 078 78 78 WhatsApp hattı üzerinden belediye ile iletişime geçebileceği bildirildi.

