Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
22 Ocak, 2025 01:16 tarihinde yayınlandı
0

Kamu ve Sivil Toplum Ortaklığıyla Yeni Proje Hayata Geçirildi

Karabük Valiliği’nin liderliğinde, sivil toplum kuruluşlarını (STK) güçlendirmek ve toplumsal faydayı artırmak amacıyla önemli bir proje hayata geçirildi. 

Kamu ve Sivil Toplum İş Birliği Projesi, toplumsal faydayı sağlamak ve sivil toplum kuruluşlarının kurumsal kapasitelerini geliştirmek amacıyla hayata geçirildi. Proje kapsamında, 11 ana başlık altında belirlenen konularla ilgili iş birliği yapılacak sivil toplum kuruluşları belirlendi.

Bu bağlamda, “Birlikte Yaşama Kültürünün Oluşturulmasında Sivil Toplum Rolü” başlığı altında Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) ve İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü’nün koordinasyonunda, yeni projeler hayata geçirilmesi hedefleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kozlu belediye meclisi mayis ayi 1 oturumu yapildi 9SLNOiAv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kozlu Belediye Meclisi Mayıs ayı 1. oturumu yapıldı

Kozlu Belediye Meclisi’nin 4 Mayıs 2026 Pazartesi günü saat 10.30’da gerçekleştirilen 1. oturumunda çeşitli gündem maddeleri görüşüldü.

Kozlu Belediye Meclisi’nde yoklama ve açılışın ardından gündem maddeleri okunarak bir önceki toplantıya ait tutanak özeti görüşüldü. Toplantıda 2025 yılı gelir gider kesin hesabı oy birliği ile kabul edildi.

Gelirler Müdürlüğü’nün “Belediyemiz İktisadi ve Sosyal Tesislerindeki Uygulanacak Fiyat Tarifelerinin Belirlenmesi” ile ilgili talebi görüşülerek düzenleme yapılmak üzere değerlendirmeye alındı. “Su Aboneliği Güvence Bedelinin İadesi” ile ilgili madde ise oy birliği ile kabul edildi.

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nün “Zonguldak İçme Suyu Tüneli ve Kanal İnşaatı Protokolü” ile ilgili talebi ile Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün “Toplu Taşıma Ücretlerine Zam” talebi Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

Toplantıda ayrıca gündem dışı madde de görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Belediye Meclisi’nin ikinci oturumunun ilerleyen günlerde yapılacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin