Reklam
Reklam
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
22 Ocak, 2025 01:16 tarihinde yayınlandı
0

Kamu ve Sivil Toplum Ortaklığıyla Yeni Proje Hayata Geçirildi

Karabük Valiliği’nin liderliğinde, sivil toplum kuruluşlarını (STK) güçlendirmek ve toplumsal faydayı artırmak amacıyla önemli bir proje hayata geçirildi. 

Kamu ve Sivil Toplum İş Birliği Projesi, toplumsal faydayı sağlamak ve sivil toplum kuruluşlarının kurumsal kapasitelerini geliştirmek amacıyla hayata geçirildi. Proje kapsamında, 11 ana başlık altında belirlenen konularla ilgili iş birliği yapılacak sivil toplum kuruluşları belirlendi.

Bu bağlamda, “Birlikte Yaşama Kültürünün Oluşturulmasında Sivil Toplum Rolü” başlığı altında Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) ve İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü’nün koordinasyonunda, yeni projeler hayata geçirilmesi hedefleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
amasrada bir evde cikan yangin koy konagina ve camiye sicradi Xuv44AVw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Amasra’da bir evde çıkan yangın köy konağına ve camiye sıçradı

Bartın’ın Amasra ilçesinde bir evde çıkan yangın, köy konağı ve camiye sıçradı. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Edinilen bilgiye göre Amasra’ya bağlı Şükürler köyünde bir evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede evin yanından bir cami ve köy konağına sıçradı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangını söndürme çalışmaları devam ederken, ev cami ve köy konağında büyük çaplı hasar meydana geldiği öğrenildi.

Yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin