Reklam
Reklam
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
22 Ocak, 2025 01:16 tarihinde yayınlandı
0

Kamu ve Sivil Toplum Ortaklığıyla Yeni Proje Hayata Geçirildi

Karabük Valiliği’nin liderliğinde, sivil toplum kuruluşlarını (STK) güçlendirmek ve toplumsal faydayı artırmak amacıyla önemli bir proje hayata geçirildi. 

Kamu ve Sivil Toplum İş Birliği Projesi, toplumsal faydayı sağlamak ve sivil toplum kuruluşlarının kurumsal kapasitelerini geliştirmek amacıyla hayata geçirildi. Proje kapsamında, 11 ana başlık altında belirlenen konularla ilgili iş birliği yapılacak sivil toplum kuruluşları belirlendi.

Bu bağlamda, “Birlikte Yaşama Kültürünün Oluşturulmasında Sivil Toplum Rolü” başlığı altında Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) ve İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü’nün koordinasyonunda, yeni projeler hayata geçirilmesi hedefleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
cay bahcesinde bulunan yavru karaca dograya birakildi JXVOOQXB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Çay bahçesinde bulunan yavru karaca doğraya bırakıldı

Artvin’de çay hasadı yapan işçiler tarafından bulunan yavru karaca, kısa süreli bakımın ardından doğal yaşam alanına bırakıldı.

Artvin’in Hopa ilçesine bağlı Pınarlı Köyü’nde çay hasadı yapan işçiler, bahçede yalnız halde bulunan yavru karacayı fark etti. Bir süre çevrede inceleme yapan işçiler, yavru karacanın annesini göremeyince aç kalmış olabileceğini düşünerek bakımını üstlendi. Sütle beslenen yavru karacanın karnı doyuruldu. Daha sonra annesinin yakınlarda olabileceği ihtimalini değerlendiren işçiler, yavru karacayı bulunduğu bölgedeki doğal yaşam alanına bıraktı. İşçilerin bu kararı kısa sürede sonuç verdi. Bir süre sonra bölgeye gelen anne karacayı gören işçiler, yavrunun annesiyle yeniden buluşmasına tanıklık etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin