Kamu Spor Oyunları Teknik Toplantısı Düzenlendi - Karabük Haber Postası
66d82f358d53f jpg
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
04 Eylül, 2024 14:03 tarihinde yayınlandı
0
0

Kamu Spor Oyunları Teknik Toplantısı Düzenlendi

Kamu Kurum ve Kuruluşları personellerinin sağlıklı yaşamlarını teşvik etmek, iş verimliliğini artırmak, kurumlar arası sosyal ilişkileri güçlendirmek ve spor bilincini yaymak amacıyla Kurumlar Arası Masa Tenisi ve Voleybol Turnuvaları düzenlenecek. Turnuvalar ile ilgili toplantı Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya Spor Şube Müdürleri Lokman Mollaoğulları, Serdar Ali Osman Sevim, Masa Tenisi İl Temsilcisi Gülhan Büyüktopçu, Voleybol İl Temsilcisi Sezgin Sayın ve Kulüp İdarecileri katıldı. Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, toplantının ardından yaptığı değerlendirmede turnuvaların önemine değinerek, sporun tüm yaş gruplarına aktarılması için bu tür organizasyonların devam edeceğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
atay aktug icin toren duzenlendi kdIEatKv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Nisan, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Atay Aktuğ için tören düzenlendi

Hayatını kaybeden Trabzonspor’un eski futbolcusu, eski başkanı ve Trabzon Belediye Başkanı Atay Aktuğ için bordo-mavili kulüpte anma töreni düzenlendi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri idari binasında gerçekleştirilen törene; Trabzon Valisi Tahir Şahin, Trabzon İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Bahattin Murat Yakın, Trabzon Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Trabzonspor eski başkanı Ahmet Celal Ataman, Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Mahmut Ören, Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Teknik Direktör Fatih Tekke, futbolcular ve çok sayıda seveni katıldı.

Törende konuşan Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Mahmut Ören, “Bugün kulübümüzde sporcu, kaptan ve başkan olarak hizmet etmiş Atay Aktuğ’u uğurlamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Hayatı boyunca Trabzonspor’a ve bu şehre kattığı değerler asla unutulmayacaktır. İyi bir mühendis, iyi bir yönetici ve örnek bir insandı. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve camiamıza sabır diliyorum” dedi.

Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas ise, “Atay Aktuğ, üstlendiği görevlerin yanı sıra şehrin ve Trabzonspor’un ruhunu taşıyan, kulübün değerlerini yaşayan bir Trabzon beyefendisiydi. Futbolculuk döneminde aldığı sorumluluk, ardından yönetici ve başkan olarak yaptığı katkılar, onun Trabzonspor’a olan bağlılığının en açık göstergesidir. Başkanlığı döneminde kazanılan Türkiye Kupası, kulüp tarihimizde önemli bir yer tutmaktadır. Böyle bir değeri kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Törenin ardından dua edildi. Aktuğ’un cenazesi, ikindi namazını müteakip İskenderpaşa Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Sülüklü Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin