Kamu-Sen heyeti Kaymakam Kurtoğlu’nu ziyaret etti - Karabük Haber Postası
Nurettin Acar Avatarı
Nurettin Acar tarafından
04 Nisan, 2022 09:41 tarihinde yayınlandı
0
0

Kamu-Sen heyeti Kaymakam Kurtoğlu’nu ziyaret etti

Karabük Kamu-Sen İl Başkanı Sadık Doğdu beraberinde sendika başkanları ile birlikte Çankırı’nın Atkaracalar ilçesinde geçen yıl Eylül ayında Kaymakam olarak göreve başlayan Kübra Kurtoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aa4ynı zamanda Türk Eğitim-Sen Karabük Şube Başkanı Ahmet Turgut Kurtoğlu’nun kızı olan Kaymakam Kübra Kurtoğlu Karabük heyetinin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kamu-Sen İl Başkanı Doğdu, Atkaracalar temasları kapsamında İlçe Belediye Başkanı Harun Oflaz’a da nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyleyerek, her iki ziyaretten de memnun ayrıldıklarını belirtti. Başkan Doğdu, Atkaracalar Kaymakamı Kurtoğlu’na günün anısına Kamu-Sen nostaljik radyosu hediye e

ttiklerini ifade ederek, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu; “Atkaracalar Kaymakamlığına atanan, Türk Eğitim Sen Karabük Şube Başkanımız Ahmet Turgut Kurtoğlu’nun kızı Kaymakam Kübra KURTOĞLU ve Atkaracalar Belediye Başkanı Harun Oflaz’ı, Karabük Türkiye Kamu-Sen heyeti olarak ziyaret ettik. Gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Kaymakam hanıma ve Belediye Başkanımıza teşekkür ederim.”

 

a 1

a2kamu 2

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Mayıs, 2026 13:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu’da 2 katlı müstakil evde yangın

Safranbolu ilçesinde iki katlı müstakil bir evde çıkan yangına müdahale eden itfaiye eri başından yaralandı.

Dumandan etkilenen ve tansiyonu yükselen ev sahibi ise ambulansta tedavi edildi.
Yangın, Barış Mahallesi Utku Sokak üzerinde bulunan iki katlı müstakil evde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangını fark eden çevre sakinleri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Kısa sürede adrese ulaşan itfaiye ekipleri, alevlerin tüm evi sarmaması için yoğun çaba harcadı. Söndürme çalışmaları sırasında bir itfaiye eri, aldığı darbe sonucu başından yaralandı. Yangın sırasında panik yaşayan, tansiyonu yükselen ev sahibi ile yaralı itfaiye erine ilk müdahale olay yerinde hazır bekletilen ambulansta yapıldı.
İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışması sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında iki katlı müstakil evde maddi hasar meydana geldi.
Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin