Kamu-Sen heyeti Kaymakam Kurtoğlu’nu ziyaret etti - Karabük Haber Postası
Nurettin Acar Avatarı
Nurettin Acar tarafından
04 Nisan, 2022 09:41 tarihinde yayınlandı
0
0

Kamu-Sen heyeti Kaymakam Kurtoğlu’nu ziyaret etti

Karabük Kamu-Sen İl Başkanı Sadık Doğdu beraberinde sendika başkanları ile birlikte Çankırı’nın Atkaracalar ilçesinde geçen yıl Eylül ayında Kaymakam olarak göreve başlayan Kübra Kurtoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aa4ynı zamanda Türk Eğitim-Sen Karabük Şube Başkanı Ahmet Turgut Kurtoğlu’nun kızı olan Kaymakam Kübra Kurtoğlu Karabük heyetinin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kamu-Sen İl Başkanı Doğdu, Atkaracalar temasları kapsamında İlçe Belediye Başkanı Harun Oflaz’a da nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyleyerek, her iki ziyaretten de memnun ayrıldıklarını belirtti. Başkan Doğdu, Atkaracalar Kaymakamı Kurtoğlu’na günün anısına Kamu-Sen nostaljik radyosu hediye e

ttiklerini ifade ederek, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu; “Atkaracalar Kaymakamlığına atanan, Türk Eğitim Sen Karabük Şube Başkanımız Ahmet Turgut Kurtoğlu’nun kızı Kaymakam Kübra KURTOĞLU ve Atkaracalar Belediye Başkanı Harun Oflaz’ı, Karabük Türkiye Kamu-Sen heyeti olarak ziyaret ettik. Gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Kaymakam hanıma ve Belediye Başkanımıza teşekkür ederim.”

 

a 1

a2kamu 2

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda otomobil takla atti 1 yarali AjTHt7Nl
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Nisan, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da otomobil takla attı: 1 yaralı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde otomobilin ilaç makinesine çarparak takla atması neticesinde 1 kişi yaralandı.

Kaza, Taşköprü ilçesi Alatarla köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, H.A. (80) idaresindeki 37 ABS 214 plakalı otomobil sürücüsü, yolda bulunan ilaç makinesine çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil takla attı.

Kazada yaralanan sürücü, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Tedavi altına alınan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin