Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Şubat, 2023 14:56 tarihinde yayınlandı
0

Kamu Projelerine 13 Milyar 795 Milyon TL

2022 yılının 4. Dönem  İl Koordinasyon Toplantısı’nda konuşan Vali  Fuat Gürel  2022 yılı sonu itibariyle Karabük’teki  kamu yatırım projelerinin sayısının 215, bu yatırımların toplam proje bedelinin ise 13 Milyar 795  Milyon 713  TL olduğunu belirtti.

Kamu kuruluşlarının yatırımlarının izlenmesi, çalışmalarının koordine edilmesi, il düzeyindeki yatırımların daha etkin bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Fuat Gürel Başkanlığında yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Gürel, “Kamu kuruluşlarımızın yatırımlarının izlenmesi, çalışmalarının koordine edilmesi, il düzeyindeki yatırımların daha etkin bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla Koordinasyon Kurulu Toplantılarını düzenlemekteyiz.

Bugünkü toplantımızın ana gündem maddesi; 2022 yılının 4.döneminde ilimizde gerçekleştirilen yatırımları görüşmek, koordinasyonu gerektiren hususları tespit etmek, yerel ve bölgesel kalkınma bakımından değerlendirmesini yapmaktır.

Bu kapsamda İlimizde, 2022 yılında;  Ulaştırma sektöründe 26, Eğitim sektöründe 61, Kültür-Turizm sektöründe 15, Tarım sektöründe 65, Enerji sektöründe 6, Sağlık sektöründe 7, Diğer Kamusal Hizmetleri Sektöründe 35 olmak üzere toplam 215 proje ve iş yürütülmüştür.

Yürütülen 215 proje ve işin toplam proje bedeli 13 Milyar 795 Milyon 713 Bin TL’dir. Bu projelere önceki yıllarda 1 Milyar 731 Milyon 331 Bin TL, dönem sonu itibariyle de 964 Milyon 612 Bin TL  harcama yapılmıştır. Projelerin 2022 yılı ödenekleri 1 Milyar 143 Milyon 727 Bin TL’dir.

İl Koordinasyon Kurulumuzun 2022 yılı 4.Dönem Toplantısının ilimiz yatırımları için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Vali Fuat Gürel’in konuşmasının ardından Yatırımcı Bölge Müdürleri ve Daire Müdürleri söz alarak 2022 yılında başlanan ve yapımı devam eden projeler ile 2023 yılında planlanan yatırımlarla ilgili koordinasyon kurulu üyelerine bilgilendirme yaptılar. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kereste yuklu kamyonet dere yatagina devrildi 1 olu 2 yarali AktLlVwb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kereste yüklü kamyonet dere yatağına devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

Samsun’un Terme ilçesinde kereste yüklü kamyonetin yaklaşık 200 metrelik uçurumdan dere yatağına yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Yüksek Yayla Mahallesi Yumru Taş mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aykut K. (33) yönetimindeki 55 K 3209 plakalı kereste yüklü kamyonet, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak fındık bahçesine girdi. Yaklaşık 200 metrelik uçurumdan yuvarlanan kamyonet, dere yatağında durdu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde araçta bulunan Murat Bayraktar’ın (46) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaralanan sürücü Aykut K. ile araçta bulunan Ali Ş. (59), sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Terme Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Murat Bayraktar’ın cenazesi Terme Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin