Reklam
Reklam

Kamu Personeline Avantajlı Sağlık Hizmeti

678a0d9847770
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
17 Ocak, 2025 10:59 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Valiliği ile Özel Medikar Hastanesi arasında, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personelin sağlık hizmetlerinden avantajlı faydalanmasını sağlayacak bir protokol imzalandı.

Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve Özel Medikar Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gürol Şahin’in imza altına aldığı bu anlaşma, kamu çalışanlarının sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmayı ve daha avantajlı şartlarda faydalanmalarını amaçlıyor.

2025 yılı sonuna kadar geçerli olacak protokol, sağlık hizmetlerinden faydalanan personelin hem kendilerine hem de ailelerine büyük kolaylık sağlayacak.

Vali Mustafa Yavuz, imza töreninde yaptığı açıklamada, bu iş birliğinin kamu çalışanlarının sağlık ihtiyaçlarını karşılamada önemli bir adım olduğunu vurgularken, Karabük Özel Medikar Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gürol Şahin imzalanan indirim sözleşmesinin kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan tüm kamu personeline hayırlı olmasını diledi.

Kamu personelinin refahını artırmayı hedefleyen bu anlamlı iş birliği ile sağlık hizmetlerinde önemli bir adım atılmış oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Çorum’da kamyon ile traktör çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

corumda kamyon ile traktor carpisti 1 olu 2 yarali GsvwTmPy
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’un Sungurlu ilçesinde kamyonun traktöre çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Sungurlu-Boğazkale karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.D. idaresindeki 06 BVL 368 plakalı kamyon, aynı yönde ilerleyen E.Y. yönetimindeki 19 EE 552 plakalı traktöre çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan traktör, yol kenarındaki tarlaya savruldu. Kazada traktör sürücüsü E.Y. ile traktörde bulunan H.Y. ve F.Y. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde H.Y.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

2 yaralı da ilk müdahalelerinin ardından Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılar, buradaki tedavilerinin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. H.Y.’nin cenazesi ise savcılık ve olay yeri incelemesinin ardından Sungurlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre duran trafik, araçların yoldan kaldırılmasıyla normale döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin