Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Ekim, 2023 19:34 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 28.12.2023 11:58
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kamu ihale kanunu ve e-ihale eğitimi

Düzce Belediyesi, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen eğitim ile kamu ihale kanunu ve e-ihale hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Düzce Belediyesi, hizmet içi eğitim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından, belediye personellerine hizmet içi eğitim çalışması dahilinde ‘4734 sayılı kamu ihale kanunu ve e-ihale’ hakkında eğitim verildi. Meclis toplantı salonunda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü ve Kamu Yönetimi Uzmanı Nihat Yıldız tarafından verilen eğitimde, personellerin ihale yöntemleri hakkında bilgi sahibi olması ve e-ihale konusunda bilgilendirmeleri sağlandı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2025 00:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

TEM’de can pazarı… Tüp yüklü kamyon ile minibüs çarpıştı: 16 yaralı

TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde yolcu minibüsüyle tüp yüklü kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 16 kişi yaralandı.
Kaza, TEM Otoyolu’nun Bolu geçişi Gerede ilçesi Havullu köyü mevkiinde, Ankara istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Mustafa T. idaresindeki 06 BKC 975 plakalı yolcu minibüsü ile tıpkı istikamette seyreden S.B. yönetimindeki 06 AP 0358 plakalı tüp yüklü kamyon çarpıştı. Çarpışmanın tesiriyle minibüs içerisinde bulunan 16 yolcu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sıhhat, itfaiye ve jandarma takımı sevk edildi. Yaralılar, birinci müdahalenin akabinde etraftaki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin