blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mart, 2025 20:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

KAMİAD’dan iftar programı

Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği (KAMİAD) Ankara’da iftar programı düzenledi.
KAMİAD tarafından düzenlenen iftar programına çok sayıda iş insanı ve davetli katıldı. İftara, KAMİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Aba ve Bartın’dan işadamları da katıldı. İftar programı seğmen gösterisi ile başladı. Şovun akabinde konuşan Derneğin Genel Başkanı Ali Adıgüzel, "Düzenlediğimiz iftar programına katılarak bizleri onurlandırdığınız için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Adıgüzel, "Kamu müteahhitleri olarak sırf kesimde değil, ülkemizin ekonomik ve toplumsal gelişimine katkı sağlamak açısından da değerli bir misyon üstlenmekteyiz. KAMİAD’ın kuruluş emeli kamu müteahhitlerinin sesi olmak ve kesimdeki meselelere gerçekçi, kalıcı ve sürdürülebilir tahliller üretmektir" diye konuştu.
Kamu müteahhitleri olarak zelzele bölgesinde yaptıkları çalışmalardan bahseden Adıgüzel, "2023 ve 2024 yıllarında bilhassa sarsıntı bölgelerinde gösterdiğimiz çalışmalar kamu müteahhitlerinin toplumsal sorumluluk şuuru ile hareket ettiğini bir kere daha kanıtladı. Zelzele sonrası enkaz kaldırma çalışmalarına tüm iş makinalarıyla katkı vermenin yanı sıra afet bölgesindeki şantiyelerin depremzede vatandaşlarımızın hizmetine sunulması, nakdi yardımlar ile de dayanak olunmuştur" sözlerini kullandı.
Programın akabinde İHA mikrofonuna konuşan Adıgüzel, "Sivil toplum örgütünün ismidir KAMİAD. KAMİAD üyelerinin savunuculuğunu yapan, tıpkı vakitte çıkacak yasa, yönetmelik, şimdiki mevzuat hususlarında topluma ışık tutmayı, bilgilendirmeyi ve üyelerinin eğitimini ahlaki etik çerçevesinde, kamu müteahhitlerinin yüklenici ve alt yüklenici ortasındaki bağlantıları düzenlemeyi hedefleyen bir sivil toplum örgütüdür" biçiminde konuştu.
Programın akabinde derneğe üye olanlara sertifika verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
06 Ağustos, 2025 14:28 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Safranbolu’da Sadri Artunç Caddesi’nde İmar Yolu Genişletiliyor

Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Yeni Mahalle Sadri Artunç Caddesi’nde 1/1000 ölçekli imar planı kapsamında öngörülen imar yolu genişletme çalışmalarına başladı.

Çalışmalar kapsamında yol güzergâhında sanat yapılarının inşası da eş zamanlı olarak yürütülüyor. Fen İşleri Müdürlüğü, çalışmalar tamamlandığında bölgede trafik akışının daha düzenli ve güvenli hale geleceğini belirtti. Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “Kent ulaşımını rahatlatmak ve modern şehirleşme hedefleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin