blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mart, 2025 20:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

KAMİAD’dan iftar programı

Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği (KAMİAD) Ankara’da iftar programı düzenledi.
KAMİAD tarafından düzenlenen iftar programına çok sayıda iş insanı ve davetli katıldı. İftara, KAMİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Aba ve Bartın’dan işadamları da katıldı. İftar programı seğmen gösterisi ile başladı. Şovun akabinde konuşan Derneğin Genel Başkanı Ali Adıgüzel, "Düzenlediğimiz iftar programına katılarak bizleri onurlandırdığınız için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Adıgüzel, "Kamu müteahhitleri olarak sırf kesimde değil, ülkemizin ekonomik ve toplumsal gelişimine katkı sağlamak açısından da değerli bir misyon üstlenmekteyiz. KAMİAD’ın kuruluş emeli kamu müteahhitlerinin sesi olmak ve kesimdeki meselelere gerçekçi, kalıcı ve sürdürülebilir tahliller üretmektir" diye konuştu.
Kamu müteahhitleri olarak zelzele bölgesinde yaptıkları çalışmalardan bahseden Adıgüzel, "2023 ve 2024 yıllarında bilhassa sarsıntı bölgelerinde gösterdiğimiz çalışmalar kamu müteahhitlerinin toplumsal sorumluluk şuuru ile hareket ettiğini bir kere daha kanıtladı. Zelzele sonrası enkaz kaldırma çalışmalarına tüm iş makinalarıyla katkı vermenin yanı sıra afet bölgesindeki şantiyelerin depremzede vatandaşlarımızın hizmetine sunulması, nakdi yardımlar ile de dayanak olunmuştur" sözlerini kullandı.
Programın akabinde İHA mikrofonuna konuşan Adıgüzel, "Sivil toplum örgütünün ismidir KAMİAD. KAMİAD üyelerinin savunuculuğunu yapan, tıpkı vakitte çıkacak yasa, yönetmelik, şimdiki mevzuat hususlarında topluma ışık tutmayı, bilgilendirmeyi ve üyelerinin eğitimini ahlaki etik çerçevesinde, kamu müteahhitlerinin yüklenici ve alt yüklenici ortasındaki bağlantıları düzenlemeyi hedefleyen bir sivil toplum örgütüdür" biçiminde konuştu.
Programın akabinde derneğe üye olanlara sertifika verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Miras kavgasında yengesini öldüren zanlı tutuklandı

Tokat’ta miras arbedesinde yengesini öldürüp kaçan Halim Çelik boş konutta yakalandı. Karakolda hatasını itiraf eden Çelik tutuklandı.
13 Haziran Cuma günü merkeze bağlı Hasanbaba Köyü’nde miras sıkıntısı nedeniyle çıkan tartışma kanlı bitmişti. Halim Çelik ile amcasının eşi Saliha Çelik ortasında miras nedeniyle yaşanan tartışma kısa müddette hengameye dönüşmüş; Halim Çelik, yanında getirdiği tabancayla Saliha Çelik’i vurarak olay yerinden kaçmıştı. Ağır yaralanan bayan kaldırıldığı Tokat Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Jandarma Özel Hareket takımları kaçan kuşkulu Halim Çelik’i Hasanbaba köyünde boş konutta yakaladı. Karakola götürülen zanlı yengesini miras için öldürdüğünü kabul etti. Karakoldaki süreçleri tamamlanan zanlı çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin