KAMİAD Zonguldak Ekonomi Zirvesinde - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
kamiad zonguldak ekonomi zirvesinde QQVZEG97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

KAMİAD Zonguldak Ekonomi Zirvesinde

Zonguldak’ta düzenlenen İktisat Tepesinde birçok dalda faaliyet gösteren firmalar yer alırken, Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği (KAMİAD) standı büyük ilgi gördü.

Üç oturum olarak gerçekleştirilen İktisat Doruğuna yüzlerce iş insanı, firma temsilcisi ve dernek iştirak sağlarken, toplantı ortalarında stantlar, davetliler tarafından tek tek gezilerek bilgiler alındı.

2022 tarihinde kurulan ve Türkiye’nin her bölgesinden kamu müteahhitlerinin buluştuğu, kesimin sıkıntılarının tahlili noktasında faaliyetlerini aralıksız sürdüren Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği (KAMİAD) de İktisat Tepesinde yerini aldı.

Zirvede KAMİAD’ı Genel Lider Yardımcısı Mehmet Ali Güldaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Aydın temsil etti. Bilhassa inşaat kesimi alanındaki firmalar tarafından büyük ilgi gören stantta, Lider Yardımcısı Güldaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Aydın, KAMİAD’ın bölüm üzerindeki tesirini ve dernek faaliyetlerini anlattı.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, CHP Zonguldak Milletvekili Aksiyon Ertuğrul, MHP Zonguldak İl Başkanı Çağatay İpekçi, CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, Kozlu

Belediye Lideri Altuğ Dökmeci, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir ve kesim temsilcileri KAMİAD standını ziyaret etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
toptan ali osmanlari cogaltmamiz lazim VWzGY7pa
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Toptan, “Ali Osman’ları Çoğaltmamız Lazım”

Çaycuma’da, Doç. Dr. Hikmet Yazıcı’nın Avukat Ali Osman Odabaş’ın yaşamını konu alan kitabının tanıtım toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Çaycuma Belediyesi Çarşamba Salonu’nda düzenlendi. Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Köksal Toptan, “Cumhuriyet çok başarılı oldu ancak daha gidecek yolumuz var. Bunun için Ali Osman Odabaş’ları çoğaltmamız lazım.” dedi.

Programda konuşan yazar Hikmet Yazıcı, eserin klasik bir biyografi olmadığını belirterek, Odabaş’ın hayatının “sessizce iyilik yapmanın ve paylaşmanın” önemli bir örneği olduğunu ifade etti.

Avukat Ali Osman Odabaş ise Yolgeçen köyünden çıktığını hiç unutmadığını vurgulayarak, yıllardır kazandığını topluma geri verdiğini ve kapısını çalan kimseyi geri çevirmediğini söyledi.

Toplantıya protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılırken, program sonunda düzenlenen imza gününde yaklaşık 200 kitap okurlarla buluştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin