Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Kasım, 2024 16:45 tarihinde yayınlandı
0

Kalp şeklindeki Ulugöl’de kar güzelliği

Ordu’da kalp şeklindeki Ulugöl, kar yağışı sonrası beyaz örtüyle kartpostallık bir manzara sundu.

Türkiye’nin 36’ncı tabiat parkı olan Ordu’nun Gölköy ilçesindeki Ulugöl, kar yağışının ardından beyaza büründü. Yeşil ile mavinin buluştuğu, uçsuz bucaksız yayları, şelaleleri ve gölleri ile yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken Ordu’nun birçok ilçesi beyaz örtüyle görsel bir şölen oluşturdu.

Kentin önemli turistik alanları arasında yer alan ve doğal güzelliğiyle bilinen Ulugöl’de kar kalınlığı 70 santimetreye ulaştı.

Kartpostallık manzaraların oluştuğu Ulugöl’ün yolu ziyaretçileri için belediye ekiplerince açık tutuluyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ziyaretçileri Ulugöl’e davet ederek “Ordu’muzun Gölköy ilçesinde bulunan Ulugöl Tabiat Parkı’nda yoğun kar yağışının ardından ortaya çıkan büyüleyici görüntüler. Bembeyaz karların süslediği bu güzellik sizleri bekliyor. Yolları açtık” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
giresunda kedinin devirdigi cuvaldaki cevizleri yoldan gecen vatandaslar topladi CTRDdLdp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Giresun’da kedinin devirdiği çuvaldaki cevizleri yoldan geçen vatandaşlar topladı

Giresun’da bir işyerinin önünde bulunan ceviz dolu çuval, sokak kedisi tarafından devrildi. Yola saçılan cevizleri yoldan geçen vatandaşlar el birliğiyle toplarken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Giresun’da bir işyerinin önünde bulunan ceviz dolu çuvalı sokak kedisi devirdi, çevredeki vatandaşlar ise yola saçılan cevizleri toplamak için seferber oldu. O anlar işyerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Olay, Giresun’un Yeniyol mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yağızbey isimli işyerinin önünden geçen bir sokak kedisi, işyeri önünde bulunan ceviz dolu çuval üzerinde tırnaklarını törpülemeye başladı. Bu sırada dengesini kaybeden çuval devrilirken, cevizler kaldırıma ve yola saçıldı. Gürültüyle birlikte olay yerinden kaçan kedinin ardından işyeri çalışanları dışarı çıktı.

Ne olduğunu ilk anda anlayamayan çalışanlar, çevredeki vatandaşların da yardımıyla yere saçılan cevizleri toplamaya başladı. Daha sonra güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen işyeri çalışanları, çuvalı devrilenin mahallede sıkça görülen bir sokak kedisi olduğunu fark etti.

“Mahallenin kedisi genelde çuvallarda tırnaklarını törpülüyordu; Bu kez çuvalı devirmiş”

Yaşananları anlatan işyeri çalışanı Ahmet Emrehan Pir, “İçeride müşterimizle ilgileniyorduk. Bir anda dışarıdan büyük bir ses geldi. Dışarı çıktığımızda cevizlerin yere saçıldığını gördük. İlk başta panik olduk ama çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu. Kameraları izlediğimizde ise çuvalı kedinin devirdiğini gördük. Mahallenin kedisi genelde çuvallarda tırnaklarını törpülüyordu. Bu kez çuvalı devirmiş” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin