TFF 3. Lig ekiplerinden Zonguldak Kömürspor’un altyapı antrenörü Muhammet Şafak gözyaşları arasında toprağa verildi.
Zonguldak Kömürspor’un altyapı antrenörü Muhammet Şafak dün geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti. Muhammet Şafak için bugün Uzunmehmet Cami’inde cenaze töreni düzenlendi.
Cenazeye, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Alb. Cezmi Yalınkılıç, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Salih Demir, Zonguldak Kömürspor Başkanı Hakan Hürfikir, Zonguldak Kömürspor eski teknik direktör Şenol Demir, altyapı antrenörleri, sporcular ve sevenleri katıldı.
Şafak’ın tabutunun Uzun Mehmet Camii’ne getirildiği sırada yakınları gözyaşı döktü. Altyapı sporcuları hocalarının tabutunun önünde dualar ederek göz yaşlarına hakim olamadı.
Muhammet Şafak ikindi namazına müteakiben Uzun Mehmet Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.


Kalp krizinden ölen altyapı antrenörü çalıştırdığı takımın forması ile uğurlandı
Karabük’te sanat etkinlikleri hafta sonuna taşınacak
Karabük Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında şair ve yazarlar, Karabüklü sanatseverlerle buluşacak.
Karabük Belediyesince düzenlenen kültür sanat programlarında Osman Kiremitçi şiir dinletisi ve söyleşiyle, Abdullah Ataşçı ise imza günü etkinliğiyle okurlarıyla bir araya gelecek.
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’nın öncülüğünde düzenlenen kültür sanat etkinlikleri kapsamında, şair ve yazarlar Karabüklü sanatseverlerle buluşuyor.
Etkinlik programı, 15 Mayıs Cuma günü şair ve yazar Osman Kiremitçi’nin katılımıyla başlayacak. Kiremitçi, “Rüzgarlı Kaya” ve “Radar” eserleri eşliğinde gerçekleştirilecek şiir dinletisi ve söyleşi programında okurlarıyla bir araya gelecek.
Programın ilk seansı 14.00-15.30, ikinci seansı ise 18.00-20.00 saatleri arasında düzenlenecek. Etkinliklerin finalinde ise 17 Mayıs Pazar günü saat 14.00’te yazar Abdullah Ataşçı, “Meryem’in Çiçekleri” kitabı üzerine söyleşi ve imza günü programına katılacak. Sevde Nur Uyumaz’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilecek etkinlikte edebiyatseverler yazarla sohbet etme imkanı bulacak.
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, kültür ve sanat etkinliklerinin devam edeceğini belirterek, “Sanat Evi’mizde düzenlenen bu kıymetli buluşmalarla hemşehrilerimizin sosyal ve kültürel hayatına katkı sunmayı amaçlıyoruz. Edebiyat ve sanat dolu bu güzel günlere tüm halkımızı davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

