Samsun’da kalp krizi geçiren 64 yaşındaki şahsın yardımına ambulans helikopter yetişti.
Edinilen bilgiye göre, Samsun’un Terme ilçesinde ikamet eden Kaşif T.(64) kalp krizi geçirerek Terme Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaşlı adamın Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevkine karar verildi. Samsun’dan havalanan Sağlık Bakanlığına bağlı ambulans helikopter Terme ilçesine giderek Kaşif T.’yi alıp Samsun Eğitim Araştırma Hastanesine götürdü.


71
Kalp krizi geçiren yaşlı adamın yardımına ambulans helikopter yetişti
362
Yola saçılan tuğlalar ulaşımı tek yöne düşürdü
Karabük-Yenice kara yolunda seyir halindeki tırdan düştüğü iddia edilen tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.
Balıkısık Orman Deposu mevkiinde kara yoluna saçılan tuğlaları fark eden sürücüler durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve kara yolları ekipleri sevk edildi. Yolun bir bölümünü kaplayan tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Ekiplerin yolda yaptığı temizlik çalışmasının ardından tuğlalar kaldırılarak trafik akışı normale döndü.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

