Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Eylül, 2018 14:00 tarihinde yayınlandı
0

Kalealtı İlkokulu  Restorasyon çalışmaları sürüyor

Safranbolu’nun tarihi yapılarından biri olan ve  1909 yılından beri okul olarak kullanılan Kalealtı İlkokulunda başlatılan restorasyon çalışmaları devam ediyor.
Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, İnşaat ve Emlak Hizmetleri´nden sorumlu Şube Müdürü Ayhan Yılmaz ile birlikte restorasyon ve onarımı devam eden Kaleltı İlkokulunu yerinde inceleyerek yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı, yürütülen çalışmaları yerinde gördü.
Bakım ve onarımı devam eden okulla ilgili açıklama yapan  İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş ” Safranbolu’muzun yöresel ve tarihi yapılarını korumak ve yaşatmak için, İlçemizin Tarihi ilkokullarından biri olan ve 1909 yılından beri öğrencilerimize eğitim yuvası olan Kalealtı İlkokulumuzun restorasyon çalışmaları büyük bir hızla devam etmektedir. Çalışmaların planlanan şekilde devam etmesinden dolayı ilgililere teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte otomobil ile motosiklet carpisti 1 olu mEfAxOn2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, akşam saatlerinde Karabük-Bartın karayolu Eflani yol Kavşağı’nda meydana geldi. H.B.Y. (24) idaresindeki 18 ABD 601 plakalı otomobil, Karabük istikametinden Bartın yönüne seyir halindeyken, Eflani ilçesi istikametinden kavşağa girmek isteyen Ahmet Çakır (56) yönetimindeki 78 AAS 979 plakalı motosikletle çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle metrelerce savrularak ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Ahmet Çakır, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Safranbolu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çakır burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin