Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Eylül, 2018 14:00 tarihinde yayınlandı
0

Kalealtı İlkokulu  Restorasyon çalışmaları sürüyor

Safranbolu’nun tarihi yapılarından biri olan ve  1909 yılından beri okul olarak kullanılan Kalealtı İlkokulunda başlatılan restorasyon çalışmaları devam ediyor.
Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, İnşaat ve Emlak Hizmetleri´nden sorumlu Şube Müdürü Ayhan Yılmaz ile birlikte restorasyon ve onarımı devam eden Kaleltı İlkokulunu yerinde inceleyerek yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı, yürütülen çalışmaları yerinde gördü.
Bakım ve onarımı devam eden okulla ilgili açıklama yapan  İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş ” Safranbolu’muzun yöresel ve tarihi yapılarını korumak ve yaşatmak için, İlçemizin Tarihi ilkokullarından biri olan ve 1909 yılından beri öğrencilerimize eğitim yuvası olan Kalealtı İlkokulumuzun restorasyon çalışmaları büyük bir hızla devam etmektedir. Çalışmaların planlanan şekilde devam etmesinden dolayı ilgililere teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
amasrada bir evde cikan yangin koy konagina ve camiye sicradi Xuv44AVw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Amasra’da bir evde çıkan yangın köy konağına ve camiye sıçradı

Bartın’ın Amasra ilçesinde bir evde çıkan yangın, köy konağı ve camiye sıçradı. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Edinilen bilgiye göre Amasra’ya bağlı Şükürler köyünde bir evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede evin yanından bir cami ve köy konağına sıçradı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangını söndürme çalışmaları devam ederken, ev cami ve köy konağında büyük çaplı hasar meydana geldiği öğrenildi.

Yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin