Karabük Belediyesi kaldırımsız cadde ve sokak bırakmamak için aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.
Karabük Belediyesi tarafından 5000 Evler ve Bayır Mahallesinde başlatılan kaldırım yapımı çalışmaları sürüyor. Karabük genelinde kaldırım yenileme ve yol asfaltlama çalışmalarını devam ettiren Karabük Belediyesi, Karabük’ü daha modern ve yaşanabilir bir kent haline getirmeye gayret gösteriyor. Şehir genelinde bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmamak için Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 5000 Evler ve Bayır Mahallesinde, kaldırım yapımı ve şehrin muhtelif yerlerinde yol asfaltlama çalışmalarını hızla sürdürüyor.
Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, kaldırımsız ve asfaltsız sokak bırakmayacaklarını belirterek; “Yaptığımız çalışmalar ile modern bir kent haline gelen Karabük’ümüz için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.


0
Kaldırım Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor
0
0
Amasra’da çatı yangını: Evlerindeki çifti vatandaşlar kurtardı
Bartın’ın Amasra ilçesinde bir evin çatısından çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın esnasında evlerinde bulunan çifti vatandaşlar kurtardı.
Amasra ilçesi Kum Mahallesi’nde 6 katlı bir apartmanın çatısında sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Alevlerin yükseldiği çatının alt katında yaşayan bir çiftin yardımına ise çevredeki vatandaşlar yetişti. Çifti daireden çıkartan vatandaşlar, yangına müdahale etmeye çalıştı. Çift, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından apartmanın dışına çıkarılırken, yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.


