Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Eylül, 2024 20:30 tarihinde yayınlandı
0

Kalaşnikoflu saldırıya uğramıştı, 9 gün sonra hayatını kaybetti

Tokat’ta Kalaşnikoflu saldırıya uğrayan Rahmi Yılmaz, 9 gün sonra tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay, 18 Eylül tarihinde Zile ilçesine bağlı Kislik Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Rahmi Yılmaz, besicilik yaptığı ahırına gitmek için aracından indiği sırada silahlı saldırıya uğradı. İddiaya göre E.A. isimli saldırgan, çalılıklar arasından çıkarak otomatik tüfekle ile Rahmi Yılmaz’a ateş açtı. Olayda ağır yaralanan Yılmaz, Tokat Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altında alındı. 9 gün yoğun bakım ünitesinde kalan Rahmi Yılmaz, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. E.A ise olaydan bir gün sonra yakalanıp çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tosya belediyesinden oto sanayi bolgesinde cevre temizligi dq4sOb1U
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Tosya Belediyesi’nden Oto Sanayi Bölgesi’nde çevre temizliği

Tosya Belediyesi ekipleri tarafından Oto Sanayi Bölgesi’nde çevre temizliği gerçekleştirerek, çevre kirliliğine sebep olan ve yolları daraltan olumsuzluklar giderildi.

Tosya Belediyesi ekipleri tarafından Oto Sanayi Bölgesi’nde düzensiz şekilde bırakılan hurda araçlar, çevre kirliliğine sebep olan görüntüler ve yolların daralmasına sebep olan olumsuzlukların giderilmesi için çalışma başlattı. Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, ortak kullanım alanlarının amacı dışında kullanılması, çevreyi ve şehir düzenini olumsuz etkileyen görüntülerin oluşmasının kabul edilemez olduğu belirtilerek, şehrin düzenini bozan hiçbir oluşuma izin verilmeyeceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin