Kalaşnikoflu saldırıya uğramıştı, 9 gün sonra hayatını kaybetti - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Eylül, 2024 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Kalaşnikoflu saldırıya uğramıştı, 9 gün sonra hayatını kaybetti

Tokat’ta Kalaşnikoflu saldırıya uğrayan Rahmi Yılmaz, 9 gün sonra tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay, 18 Eylül tarihinde Zile ilçesine bağlı Kislik Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Rahmi Yılmaz, besicilik yaptığı ahırına gitmek için aracından indiği sırada silahlı saldırıya uğradı. İddiaya göre E.A. isimli saldırgan, çalılıklar arasından çıkarak otomatik tüfekle ile Rahmi Yılmaz’a ateş açtı. Olayda ağır yaralanan Yılmaz, Tokat Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altında alındı. 9 gün yoğun bakım ünitesinde kalan Rahmi Yılmaz, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. E.A ise olaydan bir gün sonra yakalanıp çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ak parti heyeti karabukte egitim ve yurt yatirimlarini inceledi 6vdrjanh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

AK Parti heyeti Karabük’te eğitim ve yurt yatırımlarını inceledi

AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ile AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, kentte yapımı devam eden öğrenci yurdu ve eğitim yatırımlarını yerinde inceledi.

AK Parti heyeti, Karabük’te yapımı devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Öğrenci Yurdu inşaat alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

419 öğrenci kapasiteli olarak inşa edilen ve mayıs ayında tamamlanması planlanan yurdun, gençlere güvenli ve konforlu bir yaşam alanı sunmasının hedeflendiği ifade edildi.

Yatırımın tamamlanmasıyla birlikte Karabük’teki barınma kapasitesinin güçleneceği kaydedildi.

Heyet, kentte yapımı süren eğitim yatırımlarını da inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bu kapsamda 16 derslik Beşbinevler İlk/Ortaokulu, 12 derslik Özel Eğitim Anaokulu ve 16 derslikli Özel Eğitim Uygulama Okulu inşaat alanlarında incelemelerde bulunulduğu belirtildi.

Söz konusu yatırımların tamamlanmasıyla Karabük’te eğitim altyapısının daha da güçleneceği, öğrencilerin modern ve donanımlı okullarda eğitim almasının amaçlandığı aktarıldı.

İncelemelerde AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ile AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt’a, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Okan Kirman, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Milli Eğitim İl Müdürü Nevzat Akbaş ve ilgili kurum temsilcileri eşlik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin