Karabük Postası tarafından
19 Mayıs, 2015 14:17 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Kahveci’den Çukurcalılara Büyük Jest

AK Parti Karabük Milletvekili ve Milletvekili adayı Osman Kahveci, geçtiğimiz hafta yapımı tamamlanan Çukurca köyündeki köprüye arsasını köprü yapılması için bağışlayan Sadık Çetin’in isminin verileceğini söyledi. Yapımı yılan hikâyesine dönen ve geçtiğimiz hafta sonu yapımı tamamlanan Çukurca köprüsü hizmete açıldı. Yapımında AK Parti Karabük Milletvekili ve Milletvekili adayı Osman Kahveci’nin çok büyük emeği olduğunu vurgulayan köy sakinleri köprünün adının ‘Osman Bey Köprüsü’ olmasını talep etmeleri üzerine, Milletvekili Osman Kahveci önemli olan hizmetin gerçekleştirilmesi ve de faydalı bir çalışmaya imza atılması olduğunu söyleyerek; “Bu köprü talebi bana geldiği zaman ben milletvekiliydim, ama prosedürü de biliyordum. Gerekli girişimleri yaparak Orman Genel Müdürlüğü, Karabük Orman İşletme Müdürlüğü ve Karabük İl Özel İdaresi ile gerekli çalışmaları yaparak köprümüzü bitirdik. Tabi burada arsasını köprü yapmak için bağışlayan ve köprünün bitmiş halini görmeye ömrü yetmeyen çok değerli bir büyüğümüz var. O da Sadık Çetin amcamızdır. Bizler gelip geçiciyiz, bizim için en önemli armağan vatandaşımızın bizden istediklerini gerçekleştirmek ve onların hayır dualarını alabilmektir. Vatandaşımızın gönlüne girebiliyorsam, onların gönüllerinde hoş seda bırakabiliyorsam ne mutlu bana. Onun için bu köprüye benim adım verilmiş, verilmemiş çok önemli değil. En büyük fedakârlığı arsa sahibi rahmetli Sadık amca yaptı bu sebeple bu köprünün adı Sadık Amca Köprüsü olsun. Benim derdim Karabük’ümüze bir çivi daha fazla çaktırmak. Bundan yıllar sonra da güzel hizmetler ile anılmak” diye konuştu. Kahveci, Çukurca Köyü’ne zamanında asma köprü ile geçildiğini şimdi ise çok güzel bir köprü yapıldığını belirterek, “Burada vatandaşlarımız çok sıkıntı çekti. Çocukları okula gidenler çok sıkıntı yaşadı; ama çok şükür girişimlerimiz sonucunda Çukurca Köyümüze böyle güzel bir hizmeti kazandırdık. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Köprümüz de halkımıza tekrar hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Haziran, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Parktaki kavgada hayatını kaybeden çocuk defnedildi, 13 yaşındaki çocuk tutuklandı

Bolu’da parkta bir çocuğun yumruk atması sonucu kalbi duran ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 15 yaşındaki çocuk toprağa verildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheliden 1’i tutuklandı.
Olay, saat 17.00 sıralarında İsmetpaşa Caddesi üzerinde bulunan Kültür Park’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, parkta 13 yaşındaki S.Ş. ile 15 yaşındaki Alperen Ömer T. ortasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın hengameye dönüşmesi üzerine S.Ş., Alperen Ömer T.’ye yumruk attı. Darbenin tesiriyle yere yığılan Alperen Ömer T.’nin kalbinin durduğu belirlendi. Etraftaki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sıhhat ve polis takımları sevk edildi. Sıhhat takımlarının olay yerinde yaptığı kalp masajı ile Alperen Ömer T. yine hayata döndürüldü. Birinci müdahalesi yapılan çocuk, ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırıldı, fakat yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Olayla ilgili 13 yaşındaki S.Ş. ile yanında bulunan 14 yaşındaki arkadaşı E.Y., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Ofis Amirliği takımlarınca gözaltına alındı. Alperen Ömer T.’nin vefatına neden olan S.Ş. tutuklanırken, E.Y. (14) ise isimli denetim koşuluyla özgür bırakıldı. Alperen Ömer T. ise memleketi Düzce’de Akçakoca ilçesinde öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazının akabinde defnedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin