Kahveci’den Çukurcalılara Büyük Jest - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Mayıs, 2015 14:17 tarihinde yayınlandı
0
0

Kahveci’den Çukurcalılara Büyük Jest

AK Parti Karabük Milletvekili ve Milletvekili adayı Osman Kahveci, geçtiğimiz hafta yapımı tamamlanan Çukurca köyündeki köprüye arsasını köprü yapılması için bağışlayan Sadık Çetin’in isminin verileceğini söyledi.
Yapımı yılan hikâyesine dönen ve geçtiğimiz hafta sonu yapımı tamamlanan Çukurca köprüsü hizmete açıldı. Yapımında AK Parti Karabük Milletvekili ve Milletvekili adayı Osman Kahveci’nin çok büyük emeği olduğunu vurgulayan köy sakinleri köprünün adının ‘Osman Bey Köprüsü’ olmasını talep etmeleri üzerine, Milletvekili Osman Kahveci önemli olan hizmetin gerçekleştirilmesi ve de faydalı bir çalışmaya imza atılması olduğunu söyleyerek; “Bu köprü talebi bana geldiği zaman ben milletvekiliydim, ama prosedürü de biliyordum. Gerekli girişimleri yaparak Orman Genel Müdürlüğü, Karabük Orman İşletme Müdürlüğü ve Karabük İl Özel İdaresi ile gerekli çalışmaları yaparak köprümüzü bitirdik. Tabi burada arsasını köprü yapmak için bağışlayan ve köprünün bitmiş halini görmeye ömrü yetmeyen çok değerli bir büyüğümüz var. O da Sadık Çetin amcamızdır. Bizler gelip geçiciyiz, bizim için en önemli armağan vatandaşımızın bizden istediklerini gerçekleştirmek ve onların hayır dualarını alabilmektir. Vatandaşımızın gönlüne girebiliyorsam, onların gönüllerinde hoş seda bırakabiliyorsam ne mutlu bana. Onun için bu köprüye benim adım verilmiş, verilmemiş çok önemli değil. En büyük fedakârlığı arsa sahibi rahmetli Sadık amca yaptı bu sebeple bu köprünün adı Sadık Amca Köprüsü olsun. Benim derdim Karabük’ümüze bir çivi daha fazla çaktırmak. Bundan yıllar sonra da güzel hizmetler ile anılmak” diye konuştu.
Kahveci, Çukurca Köyü’ne zamanında asma köprü ile geçildiğini şimdi ise çok güzel bir köprü yapıldığını belirterek, “Burada vatandaşlarımız çok sıkıntı çekti. Çocukları okula gidenler çok sıkıntı yaşadı; ama çok şükür girişimlerimiz sonucunda Çukurca Köyümüze böyle güzel bir hizmeti kazandırdık. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Köprümüz de halkımıza tekrar hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk idman yurdundan anlamli destek D7jFCvuE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük İdman Yurdu’ndan anlamlı destek

Karabük İdman Yurdu, Pazarspor ile oynanan maçın gelirlerinden elde edilen 290 bin lirayı, kanser tedavisi gören bir gencin ailesine teslim etti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3.Lig 3.Grup’ta yer alan Karabük İdman Yurdu ligin 29.haftasında iç sahada oynadığı Pazarspor maçı bilet gelirlerinin tamamını annesini dört yıl önce kanserden kaybeden kanser hastası gence bağışladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, 12 Nisan 2026’da oynanan karşılaşmanın tüm bilet gelirlerinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında Karabük’te yaşayan bir gencin tedavi masrafları için bağışlanacağının daha önce kamuoyuyla paylaşıldığı hatırlatıldı.

Kulüpten yapılan açıklamada, “12.04.2026 günü Pazarspor ile yaptığımız müsabakada elde edilecek tüm bilet gelirlerlerimizin sosyal sorumluluk projemiz kapsamında Karabük’te yaşayan bir kardeşimizin tedavi masraflarına bağışlayacağımızı siz değerli taraftarlarımızla paylaşmış ve büyük bir hassasiyetle desteğinizi rica etmiştik.

Kulübümüzün şeffaflık ilkeleri gereği; taraftarlarımızdan ve hayırsever hemşehrilerimizden gelen katkıların kulüp hesaplarımızda tam olarak netleşmesi ve kızımızın tedavi sürecinin yoğunluğu nedeniyle ailesinin Ankara’da olması nedeniyle toplanan paranın kendilerine teslimi aşamasında doğal bir süreç yaşanmıştır. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz.

Toplanan 290.000 TL tutarındaki yardımın tamamı, bugün itibariyle ailenin hesabına güvenle aktarılmış ve dekont kızımızın babası ile paylaşılmıştır. Bu anlamlı süreçte, kardeşimizin yanında olan, duyarlılık gösteren tüm hemşehrilerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

Karabük İdman Yurdu Spor Kulübü olarak, sporun birleştirici ruhunu iyilikle büyütmeye devam edeceğiz. Evladımıza bir kez daha yürekten acil şifalar diliyoruz” ifadeleri yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin