karabuk
İmsak 05:45
Güneş 07:10
Öğle 13:06
İkindi 16:17
Akşam 18:52
Yatsı 20:11
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
kahraman minnet turk hakemliginin en buyuk sorunu butunlugu saglayamamaktir BQFMxnki
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Ekim, 2025 12:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 2dk

Kahraman Minnet: “Türk hakemliğinin en büyük sorunu bütünlüğü sağlayamamaktır”

Bolu İl Hakem Kurulu ve TFFHDG Bolu Şubesi dönem açılış programına katılan Türkiye Aktif Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Genel Başkanı Kahraman Minnet, Türk hakemliğinin en büyük probleminin bütünlüğü sağlayamamak olduğunu söyledi.
Bolu İl Hakem Kurulu ve TFFHGD Bolu Şubesi düzenledikleri programla 2025-2026 dönem açılışını gerçekleştirdi. Pasta kesilen, toplu fotoğraf çekimleri, plaket takdimleri, armağanlar, bölgesel hakem ve gözlemciliğe yükselenlere ödül ve kokartların takıldığı aktiflikte hakemler yeni dönemi açtı.

Emektar Mehmet Karaüzüm, gözyaşlarını tutamadı
Karaçayır futbol alanlarına yıllarını veren spor topluluğunun sevilen ismi Mehmet Karaüzüm de hakemlerin dönem açılışında unutulmadı. Geçtiğimiz aylarda hac misyonunu yerine getiren Karaüzüm’e, Kabe’de eşiyle birlikte çekilmiş fotoğrafı çerçeveletilmiş bir halde kendisine Gençlik ve Spor Vilayet Müdürü Emrullah Güler tarafından verildi. Gözyaşlarını tutamayan Karaüzüm, konuşmakta zorlanınca davetliler tarafından alkışlandı.

Batuhan Topçu: "Her kararın ardında büyük bir emek büyük bir özveri ve inanç var"
Birlik ve beraberlikten memnunluk duyduğunu söz eden TFFHGD Bolu İl Başkanı Batuhan Topçu, "Bugün burada yalnızca yeni bir dönemin başlangıcını değil birebir vakitte birlik ve beraberliğin en hoş örneklerinden birini de kutluyoruz. Her dönemin, her maçın, her kararın ardında büyük bir emek büyük bir özveri ve inanç var. Bizler TFFHGD olarak bu emeğe yakışır bir halde çalışmaya hakem ve gözlemci topluluğumuza bedel vermeye kararlılıkla devam ediyoruz. Vilayet Hakem Heyetimizle birlikte yürüttüğümüz planlı ve uyumlu çalışmalar bizleri her geçen gün daha güçlü kılıyor. Tıpkı maksada yürüyen bir grup olarak, birbirimizi kırmadan, üzmeden daha uygununu yapmak için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Kahraman Minnet: "Türk hakemliğinin en büyük sorunu bütünlüğü sağlayamamaktır"
Türkiye’deki hakemlerin en büyük probleminin birlik ve beraberlik içinde olmaması olduğunu söyleyen TFFHGD Genel Başkanı Kahraman Minnet, "Bugün Türk hakemlerinin en büyük sorunu bunu açık yüreklilikle söyleyebilirim, Bolu’da sizin sağladığınız bütünlüğü sağlayamamaktır. İl hakem kurulu liderime, dernek liderime teşekkür ediyorum. Bu pırıl pırıl gençleri gördükçe benim şevkim ve burada idare heyetinden çok pahalı arkadaşlarım da var, onlarla bir arada çaba etmenin hazzı ve heyecanı daha da fazla artırıyor. Hakemliğin şu anki tabanın en büyük sorunu hakem fiyatı. Buradan Türkiye Futbol Federasyonu Liderimize ve idare şurasına seslenmek istiyorum. Liderimizle görüştüğümüzde ben inanıyorum kendisi de bu bahiste çalışma içinde olduklarını yönetim kurulu üyeleriyle de görüşüyoruz. Onlar da tıpkı formda bir çalışma içinde olduklarını söylüyorlar. Tabanı desteklemezseniz bu her dönemde böyledir. Şayet taban kuvvetlendirmezseniz ne yazık ki kurduğunuz sistem geçersizdir. Burada asıl sorun tabandaki kardeşlerimin, tabandaki gözlemci ağabeylerimin, gözlemci kardeşlerimin o alanlarda hak ettiği pahası, değeri alamamasıdır" dedi.
Programa TFFHGD Genel Başkanı Kahraman Minnet ve Eski Genel Lideri ve Eski Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Gençlik ve Spor Vilayet Müdürü Emrullah Güler, TFF Vilayet Temsilcisi Hasan Aksay, ASKF İl Başkanı Cemalettin Metin, TFFHGD Vilayet Lideri Batuhan Topçu ve İl Hakem Kurulu Lideri Arif Ergün ile birlikte hakemler, gözlemciler, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
deprem tatbikati gercegi aratmadi sKGxxy9E
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mart, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 2dk

Deprem tatbikatı gerçeği aratmadı

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Düzce Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Pansiyonunda 1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında ilgili kurum ve kuruluşların katılımıyla deprem ve yangın tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.
Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonu ile düzenlenen deprem ve yangın tahliye tatbikatına katılım sağladı. Tatbikat senaryosu gereği, 5 Mart 2026 Perşembe akşamı merkez üssü Düzce olan bir depremin meydana geldiği kabul edilerek, olay 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbarın ardından AFAD, Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, UMKE, 112 Acil Servis, MEB AKUB ve emniyet ekipleri hızlı şekilde bölgeye sevk edildi. Gerçekleştirilen tatbikata yönelik değerlendirmelerde bulunan Düzce İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Kahraman, deprem haftasına yönelik bu etkinlikleri her yıl mart ayının ilk haftasında gerçekleştirdiklerini belirterek, tatbikatla birlikte Düzce’de görev yapan arama kurtarma ekiplerinin çok güçlü bir yapıda olduğunu bir kez daha gördüklerini dile getirdi.
AFAD İl Müdürü Ahmet Güngör ise, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okul, yurt ve pansiyonlarda Deprem Haftası nedeniyle bu tür etkinlikler yapıldığını belirtti. Düzce’deki arama kurtarma ekiplerinin de deprem ve yangın senaryosu çerçevesinde deprem anında öğrencilerin nasıl tahliye edileceğini uygulamalı olarak gösterdiklerini kaydeden Güngör, bu tür eğitimlerin hafta boyunca sürdürüleceğini dile getirdi.
Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Gülşen Özer ise olmaması gereken bir gerçeğe hazırlık amacıyla eğitim kuruluşlarına yönelik yapılan bu tarz tatbikatların öneminden bahsederek, başarılı şekilde tamamlanan tatbikattan ötürü emeği geçen tüm kurumlara teşekkür etti.
Düzce Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Pansiyonunda gerçekleştirilen, kurum personelinin afetlere hazırlık ve müdahale kapasitesinin en üst düzeye çıkarılmasının amaçlandığı tatbikatta, senaryo gereği depremden dolayı enkaz altında kalanlar ve depremin ardından çıkan yangında mahsur kalan öğrenciler kurtarıldı. Tahliye ve yaralılara başarılı şekilde müdahale edilmesi ile tatbikat tamamlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin