Kahraman Minnet: "Türk hakemliğinin en büyük sorunu bütünlüğü sağlayamamaktır" - Karabük Haber Postası
kahraman minnet turk hakemliginin en buyuk sorunu butunlugu saglayamamaktir BQFMxnki
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Ekim, 2025 12:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Kahraman Minnet: “Türk hakemliğinin en büyük sorunu bütünlüğü sağlayamamaktır”

Bolu İl Hakem Kurulu ve TFFHDG Bolu Şubesi dönem açılış programına katılan Türkiye Aktif Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Genel Başkanı Kahraman Minnet, Türk hakemliğinin en büyük probleminin bütünlüğü sağlayamamak olduğunu söyledi.

Bolu İl Hakem Kurulu ve TFFHGD Bolu Şubesi düzenledikleri programla 2025-2026 dönem açılışını gerçekleştirdi. Pasta kesilen, toplu fotoğraf çekimleri, plaket takdimleri, armağanlar, bölgesel hakem ve gözlemciliğe yükselenlere ödül ve kokartların takıldığı aktiflikte hakemler yeni dönemi açtı.

Emektar Mehmet Karaüzüm, gözyaşlarını tutamadı

Karaçayır futbol alanlarına yıllarını veren spor topluluğunun sevilen ismi Mehmet Karaüzüm de hakemlerin dönem açılışında unutulmadı. Geçtiğimiz aylarda hac misyonunu yerine getiren Karaüzüm’e, Kabe’de eşiyle birlikte çekilmiş fotoğrafı çerçeveletilmiş bir halde kendisine Gençlik ve Spor Vilayet Müdürü Emrullah Güler tarafından verildi. Gözyaşlarını tutamayan Karaüzüm, konuşmakta zorlanınca davetliler tarafından alkışlandı.

Batuhan Topçu: “Her kararın ardında büyük bir emek büyük bir özveri ve inanç var”

Birlik ve beraberlikten memnunluk duyduğunu söz eden TFFHGD Bolu İl Başkanı Batuhan Topçu, “Bugün burada yalnızca yeni bir dönemin başlangıcını değil birebir vakitte birlik ve beraberliğin en hoş örneklerinden birini de kutluyoruz. Her dönemin, her maçın, her kararın ardında büyük bir emek büyük bir özveri ve inanç var. Bizler TFFHGD olarak bu emeğe yakışır bir halde çalışmaya hakem ve gözlemci topluluğumuza bedel vermeye kararlılıkla devam ediyoruz. Vilayet Hakem Heyetimizle birlikte yürüttüğümüz planlı ve uyumlu çalışmalar bizleri her geçen gün daha güçlü kılıyor. Tıpkı maksada yürüyen bir grup olarak, birbirimizi kırmadan, üzmeden daha uygununu yapmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kahraman Minnet: “Türk hakemliğinin en büyük sorunu bütünlüğü sağlayamamaktır”

Türkiye’deki hakemlerin en büyük probleminin birlik ve beraberlik içinde olmaması olduğunu söyleyen TFFHGD Genel Başkanı Kahraman Minnet, “Bugün Türk hakemlerinin en büyük sorunu bunu açık yüreklilikle söyleyebilirim, Bolu’da sizin sağladığınız bütünlüğü sağlayamamaktır. İl hakem kurulu liderime, dernek liderime teşekkür ediyorum. Bu pırıl pırıl gençleri gördükçe benim şevkim ve burada idare heyetinden çok pahalı arkadaşlarım da var, onlarla bir arada çaba etmenin hazzı ve heyecanı daha da fazla artırıyor. Hakemliğin şu anki tabanın en büyük sorunu hakem fiyatı. Buradan Türkiye Futbol Federasyonu Liderimize ve idare şurasına seslenmek istiyorum. Liderimizle görüştüğümüzde ben inanıyorum kendisi de bu bahiste çalışma içinde olduklarını yönetim kurulu üyeleriyle de görüşüyoruz. Onlar da tıpkı formda bir çalışma içinde olduklarını söylüyorlar. Tabanı desteklemezseniz bu her dönemde böyledir. Şayet taban kuvvetlendirmezseniz ne yazık ki kurduğunuz sistem geçersizdir. Burada asıl sorun tabandaki kardeşlerimin, tabandaki gözlemci ağabeylerimin, gözlemci kardeşlerimin o alanlarda hak ettiği pahası, değeri alamamasıdır” dedi.

Programa TFFHGD Genel Başkanı Kahraman Minnet ve Eski Genel Lideri ve Eski Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Gençlik ve Spor Vilayet Müdürü Emrullah Güler, TFF Vilayet Temsilcisi Hasan Aksay, ASKF İl Başkanı Cemalettin Metin, TFFHGD Vilayet Lideri Batuhan Topçu ve İl Hakem Kurulu Lideri Arif Ergün ile birlikte hakemler, gözlemciler, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
fq2 7
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
30 Mart, 2026 14:55 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Çağatay’dan KARDEMİR’e ziyaret ve inceleme

Karabük Valisi Oktay Çağatay, Vali Yardımcıları Erol Özkan, Mustafa Şahin, Kerem Süleyman Yüksel, Murtaza Ersöz, Meral Batı Demirbaş ve Nesrin Uygun ile birlikte Karabük’ün sanayi kuruluşlarından Kardemir A.Ş.’yi ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Vali Oktay Çağatay, Kardemir A.Ş. Genel Müdürü olarak göreve başlayan Niyazi Aşkın Peker’e hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretin devamında Vali Oktay Çağatay, Genel Müdür Niyazi Aşkın Peker ve Genel Müdür Yardımcısı Sabri Kılıç eşliğinde üretim sahalarında incelemelerde bulundu. Bu kapsamda sırasıyla Hammadde Manipülasyon Tesisleri, Kok Fabrikaları, Yüksek Fırınlar, Çelikhane, Çubuk Kangal Haddehanesi ve Demiryolu Teker Üretim Tesisleri ziyaret edilerek yürütülen üretim süreçleri, kapasite durumu ve teknik altyapı hakkında yetkililerden detaylı bilgi alındı.

Gerçekleştirilen incelemelerde Kardemir’in ülke sanayisindeki stratejik önemi, üretim gücü ve istihdama sağladığı katkılar ele alınırken, devam eden çalışmalar ve planlanan yatırımlar da değerlendirildi.

Vali  Oktay Çağatay, ziyaretin sonunda yaptığı değerlendirmede, Kardemir’in Karabük ve ülke ekonomisi açısından büyük bir değer olduğunu vurgulayarak, üretim kapasitesinin artırılmasına ve teknolojik gelişmelere yönelik çalışmaların önemine dikkat çekti.

 

Vali Cagataydan KARDEMIRe ziyaret ve inceleme3

Bizi sosyal medyadan takip edin