Kahraman: "Lig zor, güçlü futbol oynayan takım yok" - Karabük Haber Postası
kahraman lig zor guclu futbol oynayan takim yok ZGFXaKby
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Ekim, 2024 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Kahraman: “Lig zor, güçlü futbol oynayan takım yok”

Trendyol 1. Lig’de güçlü futbol oynayan bir takımın olmadığını ifade eden Boluspor Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, “Şimdi baktığınız zaman lider Kocaeli takımı dahil şu an çok güçlü bir futbol oynamıyor. Galibiyetleri daha çok bireysel performanslar ön plana çıkartıyor. Biz tam tersi takım bunu yapmaya çalışıyoruz. Çorum maçında bunu başardık” dedi.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Boluspor, ligin 10. haftada oynayacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Deplasmanda oynayacağı karşılaşma için taktik çalışma yapan Boluspor dizilişte 4-3-3 sistemini oturtmaya çalışıyor. Antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ufuk Kahraman, Çorum FK maçından 4-3-3 diziliş sistemiyle skor ürettiklerini dile getirdi.

“Çorum maçı itibariyle 4-3-3’e döndük”

İyi bir hafta geçirdiklerini dile getiren Kahraman, “İyi bir hafta geçirdik. Milli takımda olan Estrale, Naby eksik ama bu süreçte burada birlikte çalıştığımız oyuncularımızın antrenman performansını özellikle Çorum maçında sahaya yansıtması ve 3 puan kazanımı bizim için moral oldu. Evimizde zaten bu puanları almak zorundayız. Bir hedef belirliyorsak, bunu almak zorundayız ama biz deplasman puanlarını da almak istiyoruz. Önümüzdeki İstanbul maçının hazırlıklarına başladık. Tam kadro başladık. Burada sevindirici olan Babacar’ın sakatlık sürecini aşması tam anlamıyla hafta başından itibaren bizle beraber çalışmalara başlaması. Kalabalık bir kadroyuz. Bu bir taraftan benim için sevindirici. Mevkisel anlamda zorlanıyor muyum? Evet zorlanıyorum. O da güzel bir şey tabii ki. Çorum maçında uzun süreden bu yana 5-4-1 ve 5-3-2 oynayan bir Boluspor takımı var. Yine biz bu sistemi yine oynayacağız. Ama Çorum maçı itibariyle 4-3-3’e döndük. Bu 4-3-3 sistemi biraz daha bizim o kadro dinamiğine yatkın bir sistem ve diziliş. Bütün hafta boyunca, milli takım arasında buna çalıştık. Sahaya yansıdı skora yansıdı” diye konuştu.

“Zor bir ligdeyiz”

Ligin zor olduğunu ancak güçlü futbol oynayan bir takımın olmadığını söyleyen Ufuk Kahraman, “İstanbul’un maçını analiz ediyoruz. Hocalarım, ekibim İstanbul takımının güçlü yanlarını bana sunuyorlar. Hafta başından itibaren ona yönelik çalışıyoruz. Bu planı dediğim gibi hafta sonuna kadar karar vereceğim. Ona göre çalışmalarımızı yapacağız. İstanbul maçını da kazanmak istiyoruz. Takdir edersiniz ki şu an baktığınız zaman 18. sıradaki bir takım iki maç kazansa, play-off’un içine giriyor. Zor bir ligdeyiz. Bu sezon gerçekten kadro yapılanması anlamında bütün takımlar iyi durumda. Güçlü futbol oynayan takım var mı? Şimdi baktığınız zaman lider Kocaeli takımı dahil çok güçlü bir futbol oynamıyor. Galibiyetleri daha çok bireysel performanslar ön plana çıkartıyor. Biz bunun tam tersini yapmaya çalışıyoruz. Çorum maçında bunu başardık. Takım oyunuyla bunu geçirdik. Bir de hedefimiz sürekli başarıyı getirebilmek. Takımla birlikte yapabilmemiz gerekiyor. Bunun peşindeyiz. İstanbul takımının maçını kazanmak istiyoruz ve arkasından Ümraniye daha sonra Bandırma sürecini de iyi geçirmek istiyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kendilerini uyaran adami darp eden sahislar otomobili birakip kacti 3vR4Bp39
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kendilerini uyaran adamı darp eden şahıslar otomobili bırakıp kaçtı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde 3 şahıs, trafikte kızını rahatsız ettikleri için kendilerini uyaran adamı darp edip otomobili yolda bırakarak kaçtı. Darp edilen vatandaş hastaneye kaldırıldı.

Olay, Tosya ilçesi Rıhtım Boyu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.K. isimli vatandaş otomobiliyle, kızı S.K. ise motosikletiyle evlerine gitmek için arka arkaya seyir halindeyken, aynı yöndeki bir otomobildeki 3 genç, S.K. idaresindeki motosikleti taciz etti. Durumu fark eden H.K. aracını durdurarak, otomobildeki gençleri uyarmak istedi. Araçta bulunan 3 genç, çıkan tartışma sırasında H.K.’yi darp etti. Bu sırada sesleri duyan vatandaşlar araya girerek kavgayı ayırdı. Olayın ardından 3 genç, bulundukları otomobili olay yerinde bırakarak kaçtı.

Yaşlı adam hastaneye kaldırıldı

112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Darp edilen H.K. sağlık ekipleri tarafından Tosya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, olay yerinde bırakılan otomobilin sahibinin oğlu olduğu öğrenilen ve olaya karıştığı değerlendiren 1 kişiyi olay yerinin yanında bulunan okulun bahçesinde yakaladı. Şahıs, polis merkezine götürdü. Şahısların olay yerinde bıraktığı otomobil ise otoparka çekildi.

Olayın S.K.’nin kullandığı motosikletin trafikte şahıslar tarafından taciz edilmesiyle başladığını ifade eden gördü tanığı Akif Dalsız, “Ben sesler üzerine geldiğimde, kızın babası, ‘ayıp değil mi, gençlik böyle olur mu’ diyordu. Daha sonra çocuk adamın yakasına yapıştı, adam da onun yakasına yapıştı. Büyüğe hiç saygı yok. Ayırmaya kalktığımızda ilk önce kıza vurdu. Babası, ‘ne yapıyorsun’ derken ona saldırdılar. Millette ahlak kalmamış, bu gençlik nereye gidiyor bilmiyoruz. Nereye kadar böyle devam edecek” dedi.

Polis ekipleri olay yerinden kaçan diğer 2 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin