Kahraman: “Bolu arması için elimden geleni yaptığımı düşünüyorum, vicdanım çok rahat” - Karabük Haber Postası
kahraman bolu armasi icin elimden geleni yaptigimi dusunuyorum vicdanim cok rahat ZXjxGEAO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Aralık, 2024 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Kahraman: “Bolu arması için elimden geleni yaptığımı düşünüyorum, vicdanım çok rahat”

Boluspor Teknik Yöneticisi Arif Ufuk Kahraman, Kocaelispor maçının akabinde, “Bolu arması için elimden geleni yaptığımı düşünüyorum, vicdanım çok rahat” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 17. haftasında Boluspor, alanında Kocaelispor’a 3-1 mağlup oldu. Maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında Boluspor Teknik Yöneticisi Arif Ufuk Kahraman, 80 dakika boyunca âlâ futbol oynadıklarını belirterek, “Evimizde kaybettiğimiz için üzgünüz. Artık maçın kıssasına baktığımızda, neredeyse yarı bütçeyle kurulmuş bir Bolu ekibi var. Lakin bunun 5-6 katı daha fazla bütçeyle kurulmuş, kaliteli oyunculara sahip bir Kocaeli ekibiyle oynadık. Bence objektif olarak bakıldığında, Bolu grubunun 70-80 dakika boyunca çok uygun futbol oynadığını görürsünüz. Fakat alışılmış ki taraftarın da bir yansısı var; sonuç bekliyorlar. 3 maçtır çok âlâ futbol var fakat sonuç yok. Taraftarlar yansılarını kendilerince gösterebilirler, tahminen haklılar. Lakin bir yandan da güçlü bir oyun var. Hangi açıdan baktığınız kıymetli. Ben kadronun oyunundan ve çabasından memnunum” diye konuştu.

“Çoğunlukla Kocaeli ekibine yönelikti”

Hakem kararlarını eleştiren Kahraman, “Son 15 dakikada hakemin kararlarına bakarsak, ne kadar haklı olduğu tartışılır. Verilen kırmızı kart ve oyundaki öbür kararlar, çoğunlukla Kocaeli ekibine yönelikti. Hakem hakkında konuşmak bana yakışmıyor aslında. Bu mevzuda konuşmayacağım diye kendime kelam vermiştim. Maalesef geçen hafta da son dakika oyuncu değişikliği yapıyorum. Hakeme, ‘Bekle, değiştireceğim’ diyorum. Lakin duran topu kullandırıyor rakibe. Daha oyuncu yerine geçmeden oyun başlıyor ve oradan gol yiyoruz. İnanılır üzere değil. Sonuç olarak mağlubuz. Fakat baktığınızda, Kocaeli kadrosuna karşı net 5-6 durumumuz var. Kocaeli kadrosu ise yalnızca yandan gelen ortalarla durum bulmaya çalıştı. Kaliteli ayaklarıyla geldiklerinde ise golü buldular. Lakin bu nereye kadar sürecek? Ben Bolu arması için elimden geleni yaptığımı düşünüyorum, vicdanım çok rahat. Söyleyeceklerim bu kadar. Kocaeli ekibine muvaffakiyetler dilerim” tabirlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kazaya karisan ehliyetsiz ve alkollu surucuye 225 bin lira ceza wySfancq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mart, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kazaya karışan ehliyetsiz ve alkollü sürücüye 225 bin lira ceza

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada, sürücülerden birinin hem alkollü hem de ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı. Sürücüye 225 bin lira, aracın sahibine ise 43 bin 965 TL idari para cezası uygulandı.

Kaza, Esentepe Mahallesi İstanbul Caddesi üzerindeki Tır Garajı Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.D. yönetimindeki 55 AEU 086 plakalı otomobil ile Y.D. idaresindeki 06 UB 453 plakalı otomobil çarpıştı. Kaza ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede sürücü B.D.’nin 1.70 promil alkollü olduğu ve sürücü belgesinin daha önce daimi olarak iptal edildiği belirlendi. Ayrıca kazaya karışan aracın Vezirköprü Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından yakalamalı olduğu tespit edildi.

Polis ekipleri tarafından sürücü B.D.’ye Karayolları Trafik Kanunu kapsamında “ehliyeti iptal edildiği halde araç kullanmak” ve “alkollü araç kullanmak”tan toplam 225 bin TL idari para cezası kesildi. Araç sahibine ise “ehliyetsiz kişiye araç kullandırmak” ve “araç muayenesini yaptırmamak” suçlarından 43 bin 965 TL ceza uygulandı. Öte yandan, alkollü sürücü hakkında “trafik güvenliğini tehlikeye sokma” suçundan adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin