Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Eylül, 2023 16:36 tarihinde yayınlandı
0

Ezilen araçtan sağ çıktılar

Bolu’da D-100 karayolunda minibüsle arabanın çarpışması sonucunda 5 kişi yaralandı. Minibüsün önüne kattığı araç, orta refüjde bulunan ağaçla minibüs ortasında kağıt gibi ezildi. Hurdaya dönen arabadan 2 kişi hafif sıyrıklarla kazayı atlattı.

Kaza, D-100 karayolunda İstanbul istikametinde Vilayet Jandarma Komutanlığı’nın önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Fehmi S. idaresindeki 14 S 0351 plakalı minibüs, önünde süratle seyreden Hakan Ö. yönetimindeki 14 ABP 003 plakalı arabaya çarptı. Çarpmanın tesiriyle minibüsün önüne kattığı araba, orta refüjde bulunan ağaçla minibüs ortasında ezildi. Hurdaya dönen aracın şoförü Hakan Ö. ve araçta bulunan Onur Ö. ile minibüs şoförü Fehmi S. ve minibüste bulunan 2 kişi yaralandı. Kağıt gibi ezilen araçta bulunan iki kişi baht yapıtı kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sıhhat gruplarınca kazada yaralanan 5 kişi birinci tedavilerinin akabinde kentteki hastanelere sevk edildi. Yaralıların sıhhat durumlarının güzel olduğu belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda saganak yagis dereleri tasirdi bahce ve ahirlar sular altinda kaldi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 12:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da sağanak yağış dereleri taşırdı: Bahçe ve ahırlar sular altında kaldı

Bolu’nun Gerede ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yağış nedeniyle bir dere taşarken, köydeki birçok bahçe ve ahırı su bastı.

Gerede ilçesine bağlı Salur köyünde yağışlar etkili oldu. Akşam saatlerinde aniden bastıran ve kısa sürede etkisini artıran sağanak yağışın ardından, köyün içerisinden geçen dere taştı. Taşkın suları köy yollarına yayılırken, vatandaşlara ait bazı bahçeler ve ahırlar sular altında kaldı. Köylülerin durumu yetkililere bildirmesi üzerine bölgeye hızla AFAD ve İl Özel İdaresi ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan İl Özel İdaresi ekipleri, taşkının daha da büyümesini engellemek amacıyla iş makineleriyle dere yatağında geniş çaplı temizlik çalışması başlattı. AFAD ekipleri ve diğer görevliler ise su basan alanlarda su tahliyesi gerçekleştirerek vatandaşların mağduriyetini gidermek için seferber oldu. Ekiplerin bölgedeki su tahliyesi ve hasar tespit çalışmaları aralıksız sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin