Reklam
Reklam

Kafede arkadaşlarıyla otururken kurşun yağmuruna tutuldu

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Eylül, 2023 14:41 tarihinde yayınlandı
0

Adana’da bir kafede arkadaşlarıyla oturan genç, kurşun yağmuruna tutuldu. Sırtından yaralanan genç, hastaneye kaldırılırken olay, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, dün saat 19.30 sıralarında Çukurova ilçesi Turgut Özal Bulvarı’ndaki bir kafede meydana geldi. İddiaya göre, arkadaşlarıyla kafede oturan Oğuz E. (23), sohbet sırasında içeri giren İsmet T. (19) tarafından sırtından tabancayla vuruldu.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sırtına birden fazla mermi isabet eden Oğuz E., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kaçan şüpheli, Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından kısa sürede yakalanıp gözaltına alındı. Saldırı ise kafenin güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde, şüphelinin içeriye girdiği, ardından belinden çıkardığı silahla Oğuz E.’yi sırtından peş peşe vurduğu, kafedekilerin ise panikle etrafa kaçıştığı görüldü. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Cinayetle sonuçlanan kavgayla ilgili tutuklanan sanığın yargılanmasına devam edildi

cinayetle sonuclanan kavgayla ilgili tutuklanan sanigin yargilanmasina devam edildi VbLV7mHI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da iki aile arasında çıkan ve 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan davada yargılamaya devam edildi.

Olay, 14 Ağustos 2024 tarihinde Cide ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Muzaffer Güzelant Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aynı binada yaşayan ve daha önceden aralarında husumet bulunan iki aile arasında bıçaklı kavga çıktı. Kavga sırasında bıçaklanan Yılmaz Fayiz kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan 62 yaşındaki Şaban K. tutuklandı.

Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesinde Şaban K. hakkında “kasten öldürme” suçundan açılan dava görülmeye devam etti.

Duruşmada kendisini savunan tutuklu sanık Şaban K., “Yılmaz Fayiz’in ailesiyle bir düşmanlığımız veya husumetimiz yoktur. Birbirimize gidip gelirdik. Sağlığım iyiye gitmemektedir. 10 senedir şeker ve vertigo hastasıyım, bayılmalarım çoğaldı. Ben olay günü bıçağı yerden korkutmak amaçlı aldım. Gözlüğüm de yoktu, ilaçlarımı da alamamışım, polislerden kaçmadım. Tahliyemi talep ediyorum, uygun görülmesi halinde ev hapsi uygulanmasını talep ediyorum” dedi.

Mahkeme heyeti, vücudunda 3 bıçak yarası bulunan Yılmaz Fayiz’in ölümüne sebep olan bıçağın tespit edilmesi için Adli Tıp Kurumundan talep edilen raporun beklenmesine karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin